reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Magda, na iPhonie to inaczej działa, dlatego niektóre dziewczyny mogą nie potrafić tego zrobić.
Nie ma sklepu Play, tylko App Store. Link otwiera w przeglądarce, i nie ma 3 kwadracików, tylko jest taki niby długopis w tym miejscu, który po kliknięciu pokazuje komunikat zeby edytować w arkuszu Google - ale mimo ze ta aplikacje juz masz, to nie otwiera pliku w arkuszach Google tylko otwiera ponownie App Store..
1492352602-aaaaaa.jpeg

Takze niestety w iphonach to nie działa poprawnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie ja tez przez to mam problem z obsluga tego kalendarza :(

Emilianka ja też mam tyłozgięcie.... Czyli jak powinien poprawnie wyglądać zabieg? Jestem po dwóch nieudanych iui i teraz decydujemy się na in vitro...

Nie wiem jak powinien wygladac prawidlowy, ale ja tez mam tylozgiecie i u mnie poszlo to szybki i bezbolesnie, nie bylo mowy o jakims pelnym pecherzu.

Na nfz bezpłatnie Kariotyp szybko się czeka i wystarczy skierowanie od ginekologa lub lekarza rodzinnego.
Tylko musisz mieć w skierowaniu do Poradni genetycznej.

A później po kariotypie możecie wykonać mutację na mtfhr i Azf.

Na nfz bezpłatnie Kariotyp szybko się czeka i wystarczy skierowanie od ginekologa lub lekarza rodzinnego.
Tylko musisz mieć w skierowaniu do Poradni genetycznej.

A później po kariotypie możecie wykonać mutację na mtfhr i Azf.
My wszytkie robiliśmy badania prawie rok i nawet nie wiedziałam, że można zrobić kariotyp na nfz oczywiście w klinice i tym nie powiedzieli ,a mogłam zrobić bo tak tyle czekałam bo z każdej wypłaty robiliśmy badania. Dobrze, że jest takie forum bo nowe dziewczyny mogą się dużo dowiedzieć i oszczędzić pieniądze

reklama
Do góry