adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda, na iPhonie to inaczej działa, dlatego niektóre dziewczyny mogą nie potrafić tego zrobić.
Nie ma sklepu Play, tylko App Store. Link otwiera w przeglądarce, i nie ma 3 kwadracików, tylko jest taki niby długopis w tym miejscu, który po kliknięciu pokazuje komunikat zeby edytować w arkuszu Google - ale mimo ze ta aplikacje juz masz, to nie otwiera pliku w arkuszach Google tylko otwiera ponownie App Store..
Takze niestety w iphonach to nie działa poprawnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka ja też mam tyłozgięcie.... Czyli jak powinien poprawnie wyglądać zabieg? Jestem po dwóch nieudanych iui i teraz decydujemy się na in vitro...
My wszytkie robiliśmy badania prawie rok i nawet nie wiedziałam, że można zrobić kariotyp na nfz oczywiście w klinice i tym nie powiedzieli ,a mogłam zrobić bo tak tyle czekałam bo z każdej wypłaty robiliśmy badania. Dobrze, że jest takie forum bo nowe dziewczyny mogą się dużo dowiedzieć i oszczędzić pieniądzeNa nfz bezpłatnie Kariotyp szybko się czeka i wystarczy skierowanie od ginekologa lub lekarza rodzinnego.
Tylko musisz mieć w skierowaniu do Poradni genetycznej.
A później po kariotypie możecie wykonać mutację na mtfhr i Azf.
Zapłaciliśmy 6 tys za dwa zarodkiAdansonia ile kosztuje
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Potwierdzam imbir jest świetny na mdłościMam sposób na mdlosci lizaki dla dzieci lokomocyjne z imbirem i mięta pieprzowej
Niska rezerwa jajnikowa i plemniki mężaA co jest u Was przyczyną niepowodzeń naturalnych?
A olejek rycynowy na zaparcia? Nie był by dobryTrzymam kciuki tym razem musi się udać!! !
Dziewczyny, przepraszam, że się wtrącam, ale olejku rycynowego nie wolno stosować w ciąży!!!A olejek rycynowy na zaparcia? Nie był by dobry
Tak drogo? My chyba 450 lub 470 zł prywatnie w kliniceJa z mezem tez robilismy prywatnie 1400 zl placilismy
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom