reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Dziewczyny najlepszego na święta [emoji846][emoji846]dla nie których z was pewnie to jedne ze szczęśliwszych [emoji846]a dla tych które jeszcze tak jak Ja wyczekują to życzę tego wymarzonego "kurczaczka" [emoji14][emoji854]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Peeggy
Zaangażowana w BB
Klondike gratulacje, jak sikaniec pokazuje dwie kreski to beta na pewno ładna wyjdzie :-) Miałaś jakieś objawy ? Coś ci podpowiadało że tak može wyjść?
Ja jestem 4dpt i zaczynam schizować że nic się nie dzieje, nic nie czuje. Wiem że to jeszcze za wcześnie nawet na cokolwiek.Chciałabym żeby moje kropki dały mi znak że są i że się dobrze mają ale wiem że to nierealne .
Ja jestem 4dpt i zaczynam schizować że nic się nie dzieje, nic nie czuje. Wiem że to jeszcze za wcześnie nawet na cokolwiek.Chciałabym żeby moje kropki dały mi znak że są i że się dobrze mają ale wiem że to nierealne .
klodine
Zaciekawiona BB
Dzięki Tak naprawde to nie spodziewałam się, nie mam objawów, trochę mnie to martwi, ale może nie każda kobieta ma wyraźne objawy, ja może nie schizowałam ale stres mnie dopadł i się poryczałam w nocy, wtedy zdecydowałam że zrobie test nad ranemKlondike gratulacje, jak sikaniec pokazuje dwie kreski to beta na pewno ładna wyjdzie :-) Miałaś jakieś objawy ? Coś ci podpowiadało że tak može wyjść?
klodine
Zaciekawiona BB
Dzięki.Wcześniej wydawało mi się trochę za wcześnie na test, dlatego przeczekałam troche, w szczególności że miałam transfer 3 dniowych zarodków, oby ten test był wiarygodny, objawów póki co nie mamJuż Ci mogę gratulować :-) mi test wyszedł w 7 dpt, więc u Ciebie beta to formalność
Roksii89
Też miałam 3 dniowe ale masz rację lepiej poczekać niż później się stresowaćDzięki.Wcześniej wydawało mi się trochę za wcześnie na test, dlatego przeczekałam troche, w szczególności że miałam transfer 3 dniowych zarodków, oby ten test był wiarygodny, objawów póki co nie mam
Juliett222
Zaangażowana w BB
Poczekaj ja też nie miałam a od 4 dni mam mdłości i w ogóle kiepsko się czujeDzięki Tak naprawde to nie spodziewałam się, nie mam objawów, trochę mnie to martwi, ale może nie każda kobieta ma wyraźne objawy, ja może nie schizowałam ale stres mnie dopadł i się poryczałam w nocy, wtedy zdecydowałam że zrobie test nad ranem
G
gość 5
Gość
Emilianka, strasznie mi przykro . Mimo, że nie ma 100% pewności czy to było przyczyną niepowodzenia to jednak jest to mega przygnębiające - badamy się, stymulujemy, dbamy o siebie a potem ktoś może zepsuć transfer i wszystko na marne...Niezrozumiałe jest dla mnie to, że nikt nie rozpoznał tyłozgięcia. A może i ja mam tylko nikt tego nie widzi. Jakiś szok!Link do: ARTNewsletter a to dla dziewczyn, którym się transfer nie powiódł, w moim przypadku powinien być transfer próbny, wszystko trwało tak długo i tak boleśnie, a lekarz który mnie prowadzi od początku był w szoku z że mam macicę w tylozgieciu - wniosek, źle przeprowadzone insrminacje, źle przeprowadzony transfer, nie mam możliwości przejścia do innej kliniki, mam uwierzyć z że lekarz teraz się przyłoży skoro miał takie odkrycie, po ostatnim transferze był zmieszany, mówił że będzie ok, a ja wiem że zawalił, transfer powinien być lekki i szybki...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tak jestem głębiej w tym temacie to dla mnie nie do ogarnięcia jest jak można zajść w ciążę naturalnie bo jest tyle czynników, które mogą spowodować niepowodzenie.
Ech. Kochana, życzę Ci z całego serca, żeby następnym razem Wam się udało.
bertha
Gotowiec:
Ponieważ część z was ma problem z wpisaniem się do kalendarza, wstawiam instrukcje ze zdjęciami.
1 krok: Ściągnij aplikacje Arkusze Google ze sklepu Play na telefonie.
2 krok: Otwórz link do kalendarza
Jeśli kalendarz nie otworzy się w arkuszach otwórz opcje (trzy kwadraciki w prawym górnym rogu)
I wybierz "Open with"
I od razu stamtąd przekieruje was do aplikacji arkusze google na telefonie.
Tam już działa się bardzo prosto i intuicyjnie.
Kalendarz podlinkuje się wam do apce i kolejny raz możecie już przez sama apke wchodzić.
Prosilabym o:
1. Samodzielne uzupełnianie kalendarza o terminy wizyt, bet, usg, porodów
2. Trzymanie chronologiczne dodawanie wizyt
Dajcie mi znać, czy potrzebujecie podobnej instrukcji jak dodawać linie w w kalendarzu.
Piszcie też w razie problemów z użytkowaniem - postaram się pomóc w miarę możliwości.
Magda, na iPhonie to inaczej działa, dlatego niektóre dziewczyny mogą nie potrafić tego zrobić.
Nie ma sklepu Play, tylko App Store. Link otwiera w przeglądarce, i nie ma 3 kwadracików, tylko jest taki niby długopis w tym miejscu, który po kliknięciu pokazuje komunikat zeby edytować w arkuszu Google - ale mimo ze ta aplikacje juz masz, to nie otwiera pliku w arkuszach Google tylko otwiera ponownie App Store..
Takze niestety w iphonach to nie działa poprawnie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Emilianka6966
Widziałam rozczarowanie w oczach lekarza, próbował nie dać po sobie poznać że poległ, może tym razem się zmobilizuje, ja już tego dopilnuje, prawda jest taka, że o wszystko trzeba walczyć i głośno się domagać, ja czarownica jestem i myślę o moim lekarzu non stop,obym mu się przyśniła...Emilianka, strasznie mi przykro . Mimo, że nie ma 100% pewności czy to było przyczyną niepowodzenia to jednak jest to mega przygnębiające - badamy się, stymulujemy, dbamy o siebie a potem ktoś może zepsuć transfer i wszystko na marne...Niezrozumiałe jest dla mnie to, że nikt nie rozpoznał tyłozgięcia. A może i ja mam tylko nikt tego nie widzi. Jakiś szok!
Jak tak jestem głębiej w tym temacie to dla mnie nie do ogarnięcia jest jak można zajść w ciążę naturalnie bo jest tyle czynników, które mogą spowodować niepowodzenie.
Ech. Kochana, życzę Ci z całego serca, żeby następnym razem Wam się udało.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: