reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde Magda teraz na odwrót ja Cię kusiłam testem, a ty usg.
Kurde idę się golić i też idę dzisiaj muszę mieć już kurde pewność, czy są dwa, cxy jeden a najważniejsze czy w dobrym miejscu
Kurde idę, a co ale mężowi nic nie mówię hehe bo znowu zjebe dostanę hehe jak za test
idz.!!!!trzymam kciuki i dawaj znac:tak:;)

Dziewczyny pewnie ten temat już był, ale ja ciagle mam wątpliwości. Jak robicie badanie krwi żeby potwierdzić ciąże to robicie hcg czy bete hcg. Ja zawsze robiłam samo hcg. U nas w luxmedzie hcg to wynik w ten sam dzień(dlatego go robiłam) i koszt 24 zł, a beta hcg wynik w ciągu 3 dni roboczych i cena 35.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bete. Ja bylam w.medicoverze i w.klinice ivf i tam zawsze w ten sam dzien. Jak jestes wnluxmedzie to idz to jakiegos gin i popros o skierowanie, bedziesz miala za darmo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie

Załączniki

• DSC_0431.JPG
    DSC_0431.JPG
    793,5 KB · Wyświetleń: 155
reklama
Do góry