M@gda
Moderatorka
Ja nie nsstawiam sie na plec. Niech bedzie zdroweHehehe też tak sądzę u góry jest chłopak na dole dziewczynka :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie nsstawiam sie na plec. Niech bedzie zdroweHehehe też tak sądzę u góry jest chłopak na dole dziewczynka :-)
Super!!! Gratuluje [emoji4]Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Kochane malenstwa!!!!!Przedstawiam wam moje fasolki bliźniaki mamusia się cieszy ogromnie
Ja do kliniki na 26 na sluchanie serduszka sie umowilam.Kolejna wizyta u mojego ginekologa 24 w klinice 19 ale się cieszę.
Nie nastawiam śmieje się ważne, żebym donosiła ciążę i żeby były zdrowe. Tak napisałam o parce
i my razem z Toba!!! bardzo Ci gratuluje!!!Kolejna wizyta u mojego ginekologa 24 w klinice 19 ale się cieszę.
Dzisiaj zobaczymy twoja betę u Ciebie też są bliźniaki na bankCudnie, strasznie się cieszę, powiem Ci że nie dziwię Ci że są dwa Twoja beta to pokazuje jesteś 16dpt a już ponad 4tyś ja jestem dzień za Tobą i mam hmm w sumie to nie wiem ile mam he he
Ale to zlecialo już 13 tydz [emoji4] bedzie dobrze [emoji110] [emoji4]Oj to trzymam kciuki z calych sil za dwa groszki!!! Musi sie udac [emoji5]
Daje sie dosyc mocno, w sobote zaczynam 13 tydzien, a we wtorek mam bad. genetyczne i juz sie stresuje. Te nerwy chyba juz nie odpuszcza, co chwile cos [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas jeden nie drozny jajowod i cały czas mieliśmy nadzieje ze damy rade naturalnie ale po 5 latach cierpliwość nam się skończyła!Co do tego to się nie martwię mam wysokie AMH i u mnie to musza uważać ze stymulacja żeby nie przedobrzyć ,ale czuje ze jajniki już świrują.A mogę zapytać jakie są u was przyczyny niepłodności ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom