mnie tez niedawno przeczysciłoDziewczyny wy tu czopki glicerynowe bierzecie a ja ze sracza nie schodzę tak na mnie stres działa masakra....
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Cień kreseczki jest
nie tylko ty ja co pare dni rycze.czyli nie tylko ja mam napady placzu te leki nas wykoncza emocjonalnie
Roksii ile Ty spisz!az Ci zazdroszcze.bo ja taka zmeczona chodze ,ziewam a zasnac nie moge .dopiero w nocy spie ale w dzien mam ochote a nie mogeIdę spać bo czuję, że mnie grypa łapie i szybciej minie czas do wyników bety
Ilona 88
Przykro mi bardzo,ale walcie dalej!Hej dziewczyny...
Wróciłam z wieściami...
Niestety po pierwszym podejściu IVF beta "0".
Wkrótce zabieramy się do drugiego podejścia. Jeszcze nie wiem kiedy.. może za dwa miesiące...
mery86
Dziewczyny pewnie ten temat już był, ale ja ciagle mam wątpliwości. Jak robicie badanie krwi żeby potwierdzić ciąże to robicie hcg czy bete hcg. Ja zawsze robiłam samo hcg. U nas w luxmedzie hcg to wynik w ten sam dzień(dlatego go robiłam) i koszt 24 zł, a beta hcg wynik w ciągu 3 dni roboczych i cena 35.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
wez paracetamoldziewczyny mam jeszcze pytanko: peka mi glowa nie wiem czy moge wziac cos przeciwbolowego czy lepiej sie spróbować przespac i liczyc na to ze przejdzie?
Żanka1410
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czekamy na betę będzie koło 18:00,18:30...Strasznie się stresuje
Zjadłam obiadek i idę spać...Może obudzi mnie dopiero telefon z kliniki - oby.
Bedzie dobrze ️
reklama
i ja gratuluje Madziucudownie!!!Kocham to :-) gratulacje :-*
Ale mam teraz ochotę iść do ginekologa przyjmuje od 13 kurde ale narobiłas mi ochoty hehe
Gratulacje mamusiu
Podziel się: