reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dni:( Boje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?
Witaj annnna.
Ja mam dokładnie tak samo.
Transfer miałam 3.04 czyli dzień przed Tobą.

reklama
Mruch spokojnie. Uda się. 1 z 6 na pewno da radę. Lekarz cię obejrzy i da ci znac kiedy transfer. Będzie dobrze.

Nie chcesz się w pisać do kalendarza??

Właśnie sie wpisałam- dzięki. Tez mam taka nadzieje, tylko ona mi pozostała. Fakt jest taki ze musimy mrozić zarodki bo jest duże prawdopodobieństwo hiper - tak na ostatniej wizycie mówił lekarz. Wiec transferu w tym miesiącu pewnie nie bedzie. Boje sie czy crio przeżyją zarodki, a nie mrozimy pęcherzyków. Nie wiem czy dobrze robimy. Mam co do tego wątpliwości. Mój maż twiedzi ze jak nam sie nie uda to trudno - mamy już jedno dziecko i trzeba sie tym cieszyć. Tylko ze ja tak bardzo pragnę drugiego dziecka. Mowie mu o tym, niestety on uważa ze nie chce spędzić kolejnych 2 lat na ciągłym stresie czy sie uda czy nie. Mam jedna i niepowtarzalna szanse jak sie nie uda z 6 zarodków zapłodnionych nie będę miała drugiej pewnie, bo sie na to nie zgodzi. Dlatego jestem w takim stresie. Na niczym innym nie mogę sie skupić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dni:( Boje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?
Tak ja czułam się od 2 dpt ja na @ i tak.jest do tej pory. Ilu dniowe zarodki miałaś? jak jesteś odważna i nie będziesz się przejmować to możesz w weekend zrobić sikacza już by wyszło

Powodzenia kochane dzisiaj.
Ja właśnie się obudziłam i nie mam siły wstać, żeby iść zrobić betę tak mi się chce spać :p jesxze chwila i wstaje mam ochotę spać 24 h
Dzisiaj mam wrażenie jak bym miała wziernik w sobie bo czuję takie rozpieranie
Ja tak mam po jakiegos czasu. Takie delikatne rozciaganie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie o to chodzi; ( na betę jadę 80 km, bo tu na miejscu pracuje moja mama i rzesza nieżyczliwych psiapsiółek, bardzo się kiedyś zraziłam, jak robiłam betę po iui, jedna skomentowała że nam coś z głową, nie lubię małp i tyle, jeszcze uwyzywam i popsuje mamie klimat w pracy...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eh, jak ja nie lubie takich malp... w takim razie cierpliwosci zycze.

Witajcie,

Witaj.

Dobrze trafilas. Po.pierwsze sie nie stresuj, co ma byc to bedzie. A stres na pewno nie pomoze.

Ja w sumie niewiele czulam, na poczatku tez troche jak na okres, takie ciagniecie w pachwinach, pobolewajace jajniki, delikatnie spuchniete nogi. Ale jeszcze taka woda ze mnie leciala. Noe wiem na ile to ciazowe bylo, a ne ile po luteinie dopochwowej. Pozniej czulam delikatne.rozpieranie.

Ilu dniowy zarodek mialas podany?

Powodzenia dziewczyny.
Ostatnio weszłam na jakieś inne forum i byłam w szoku jak tam nie miło.
My to mamy tutaj taka mała babska rodzinkę :)
Chyba o to chodzi. Mamy sie wspierac a nie doładować. Zdolowane juz wustarczajaco jestesmy przez zycie.

Kazda z nas chce zeby ktos za.nia kciuki trzymal, a czesto w rodzinie nie można, badz nie chce sie mowic przez co sie przechodzi, dlatego taka terapeutyczna grupa jest potrzebna.

A tak swoja droga, gdzie chcialas nas opuscic?? (Żart) [emoji14]

reklama
Witaj.

Dobrze trafilas. Po.pierwsze sie nie stresuj, co ma byc to bedzie. A stres na pewno nie pomoze.

Ja w sumie niewiele czulam, na poczatku tez troche jak na okres, takie ciagniecie w pachwinach, pobolewajace jajniki, delikatnie spuchniete nogi. Ale jeszcze taka woda ze mnie leciala. Noe wiem na ile to ciazowe bylo, a ne ile po luteinie dopochwowej. Pozniej czulam delikatne.rozpieranie.

Ilu dniowy zarodek mialas podany?

5 dniowy-blastocyste.Ja do wczoraj nic kompletnie nie czułam.A wczoraj zaczal sie bol niezbyt mocny jak na @....
a ja zaczelam sie tym przejmowac.... no bo do tej pory nic i nagle brzuch zaczyna bolec:(

Do góry