reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem ciemna blondynka farbuje się na czarno więc odrost miałam mega. Ja jakoś inaczej podchodzę do tego wszytkie moje znajome się farbowaly i jest Oki ja robiłam nawet rzęsy paznokcie używam wszystkich kosmetyków co przed ciąża nie można do tego tak podchodzić bo można oszaleć co ma być to będzie nie mamy na to wpływu, czy zrobimy włosy czy nie! takie mam podejście do tego wręcz wydaje mi się, że jeśli my się czujemy dobrze to i dziecku jest dobrze, więc ja lubię dbać o siebie bardzo bo czuję się bardzo dobrze i mam nadzieję, że moje fasolki też. Oczywiście nie namawiam każdy ma swój rozum i sam decyduje i powinniśmy Szanować wybór drugiej osoby

Zgadam sie z toba, mi wczoraj pan doktor tez kazal zyc normalnie tylko sie nie przemeczac i nie dzwigac :) nie mozna dac sie zwariowac !!

reklama
Ja już znowu żyje w stresie, dziś dopiero jadę na 11:00 oddać krew bo tak pracuje punkt pobrań w mojej klinice, wynik pewnie dopiero koło 19:00 jakaś masakra jak ja to przetrwam...Oby betka była ładna...

Oddychaj głęboko puszczaj sobie muzykę relaksacyjna
- mi zawsze pomaga jakoś przetrwać. Albo dobra książka [emoji3]Bedzie dobrze, dobra passa trwa [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia kochane dzisiaj.
Ja właśnie się obudziłam i nie mam siły wstać, żeby iść zrobić betę tak mi się chce spać :p jesxze chwila i wstaje mam ochotę spać 24 h
Dzisiaj mam wrażenie jak bym miała wziernik w sobie bo czuję takie rozpieranie

9 dpt- test raczej negatywny; ( Raczej...bo na pierwszy rzut jedna krecha ale jak sie dobrze, naprawdę dobrze przyjrzę pod światło to coś tam jest... nie wrzucam zdjęcia bo nie chce psuć dobrej passy, nie wiem co myśleć, niektórym dziewczynom wychodziły test 9 dpt jedneg oblastusia... nie tracę jeszcze wiary, ale liczyłam na coś więcej; (

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Nie marudzić mi tu proszę co było u Magdy każda widziała ona nie! A jak się pięknie skończyły

1491969639-aaaaaa.jpeg
obudziłam męża, on też widzi jasną kreseczke choć na zdjęciu trudno naprawdę dostrzec... może HCG za niskie..

Na zdjęciu faktycznie nie widać ale jeśli widzisz z mężem do jest git po cichu Ci gratuluje

Wolisz stresowac sie wynikiem przeklamanych sikancow?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie o to chodzi; ( na betę jadę 80 km, bo tu na miejscu pracuje moja mama i rzesza nieżyczliwych psiapsiółek, bardzo się kiedyś zraziłam, jak robiłam betę po iui, jedna skomentowała że nam coś z głową, nie lubię małp i tyle, jeszcze uwyzywam i popsuje mamie klimat w pracy...

9 dpt- test raczej negatywny; ( Raczej...bo na pierwszy rzut jedna krecha ale jak sie dobrze, naprawdę dobrze przyjrzę pod światło to coś tam jest... nie wrzucam zdjęcia bo nie chce psuć dobrej passy, nie wiem co myśleć, niektórym dziewczynom wychodziły test 9 dpt jedneg oblastusia... nie tracę jeszcze wiary, ale liczyłam na coś więcej; (

Jeszcze jest czas nie denerwuj się. Pewnie hormany jeszcze nie ruszyły.
Cały czas trzymam mocno kciukasy. Może idź na betę? Albo poczekaj do piątku ze mna x

reklama
Do góry