reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czułość 25 mIU

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

To całkiem calkiem chyba. Ja zdecydowanie widzę 2 kreskę na tym drugim zdjęciu więc jest dobrze. Nie martw się Kochana. Jutro powtórzysz i już będzie widać bardziej, w piątek to już 2 krechy będą i potem to tylko formalnośc.
A co do tego że jeździsz taki kawał żeby sensacji nie wzbudzać to Cię doskonale rozumiem. Sama pochodzę z małej miejscowości i jak coś się działo to moja rodzina wiedziała o wszystkim a oprócz rodziny znajomi i znajomi znajomych...

Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dni:( Boje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?

Czułość 25 mIU

Nie wiem czy pamiętasz mój test z soboty czułość 25 a ta druga kreska wcale nie była taka super gruba i czerwoną była owszem widoczna ale pomysl jak w sobotę byłam taka kreska a ja za 48h zrobiłam betę i wyszła prawie 700 to w sobotę musiało być z 350 jak nie więcej, więc kreska na teście powinna być aż bordowa a dużo jej brakowało do tej pierwszej jeśli chodzi o barwę...Także spoko luz wszystko jest gitara beta dziś już ładna by była ale poczekaj do piątku to będzie większą radość :tak:

Nie wiem czy pamiętasz mój test z soboty czułość 25 a ta druga kreska wcale nie była taka super gruba i czerwoną była owszem widoczna ale pomysl jak w sobotę byłam taka kreska a ja za 48h zrobiłam betę i wyszła prawie 700 to w sobotę musiało być z 350 jak nie więcej, więc kreska na teście powinna być aż bordowa a dużo jej brakowało do tej pierwszej jeśli chodzi o barwę...Także spoko luz wszystko jest gitara beta dziś już ładna by była ale poczekaj do piątku to będzie większą radość :tak:
Jak dobrze że Was mam!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] na dworze słońce i mnie na duszy jakby cieplej, do piątku wytrzymam i wierzę w moją małą kropeczkę;)

Wolisz stresowac sie wynikiem przeklamanych sikancow?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale jak Ty się czujesz w ogóle?
Masz jakieś objawy. Z tego co pamiętam to chyba już przeszłas datę w której powinna zacząć sie @ ?
Ja mam straszne rozchwianie emocjonalne. Ciągle płacze. Wczoraj nawet w pracy się poplakalam na spotkaniu z nowym szefem. Masakra.
Trochę mnie boli brzuch jak na @ a jej termin jest też na piątek.
Poza tym to ok ale te dawki hormonalne dają mi popalić.

Witajcie,
nie wiem czy dobrze trafiłam.W zeszły wtorek miałam transfer zarodka.Testuje w przyszły wtorek,ale zaczynam wariować.... Troche pobolewa mnie brzuch jak na @, mam zachciewajke na sernik i od wczoraj placzliwe dni:( Boje sie ze to zwiastuny nadchodzacej @.... Wy jakie mialyscie objawy?Czulyscie sie jak na miesiaczke? Czy nic jej nie zwiastowalo?
Ja mam dokładnie tak samo.
Transfer miałam 3.04 czyli dzień przed Tobą.

reklama
Do góry