Madzia gratulacje!!!!! placz, ale tylko ze szczescia!Dziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
Beta 1179. Ladnie rosnie. Jutro do lekarza.
Wlasnie rycze ze szczescia.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Gratulacje kochana!!!! Jestes doskonalym przykladem ze slonce kiedys wyjdzieDziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
tusiaczzek1988
Dziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
M@dzia to jest właśnie to "nieskromnie".
Gratuluję wysokiej bety supcio
xssenia
Czesc dziewczyny. Jestem nowa w tym watku, mam do was kila pytan, poniewaz watek ma ponad 16tys stron szukanie odpowiedzi zajmie mi wieki. Rozwazamy z mezem invitro. Stracilismy jedna dzidzie i niestety teraz nie udaje nam sie "zaskoczyc" mimo monitoringow, stymulacji i leczenia. Jestem tym wszystkim zalamana. Czy na poludniu polski mozecie polecic mi lekarza/klinike ktory moglby pomoc? Czy do tego trzeba sie uzbroic w jakies konkretne badania? Czy te ktore posiadam do tej pory nie beda wazne (za wyjatkirm mutacji mthfr bo chyba sa wazne caly czas?)? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam
Mamaginekolog twierdzi ze nie szkodzi. Ja co 2 tygodnie latam na hybrydki I jest ok
[emoji127] 28.10.2017
Anetka a wiesz coś może o farbowaniu włosów ja mam pasemka które robiłam w lutym i wiesz już teraz wyglądam nie za ciekawie można robić czy nie można.?
Emilianka6966
Jaka beciora wysoka! Super Madziula! Pięknie ,który to dpt?Dziewczyny, dzwonila dla mnie koordynatorka.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Emilianka6966
Jakie województwo? Jeśli świętokrzyskie mogę pomócCzesc dziewczyny. Jestem nowa w tym watku, mam do was kila pytan, poniewaz watek ma ponad 16tys stron szukanie odpowiedzi zajmie mi wieki. Rozwazamy z mezem invitro. Stracilismy jedna dzidzie i niestety teraz nie udaje nam sie "zaskoczyc" mimo monitoringow, stymulacji i leczenia. Jestem tym wszystkim zalamana. Czy na poludniu polski mozecie polecic mi lekarza/klinike ktory moglby pomoc? Czy do tego trzeba sie uzbroic w jakies konkretne badania? Czy te ktore posiadam do tej pory nie beda wazne (za wyjatkirm mutacji mthfr bo chyba sa wazne caly czas?)? Bede wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Julita1234
Mi lekarz zabronił farbiwac do 3 miesiącaAnetka a wiesz coś może o farbowaniu włosów ja mam pasemka które robiłam w lutym i wiesz już teraz wyglądam nie za ciekawie można robić czy nie można.?
reklama
Roksii89
Można farbowac ale farba bez amoniaku ja w czwartek farbowanie miałam u fryzjeraMi lekarz zabronił farbiwac do 3 miesiąca
Podziel się: