reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Leze i odpoczywam ;) wczoraj po południu beta 1147 dzis rano 1549 lekarz kazał jeszcze poczekać , pewnie po południu zrobią jeszcze usg. Modlę sie , zeby wszystko było dobrze i zeby zobaczyli moja kropeczke. Dziewczyny okres miałam 04.03 czyli dzis jest równe 5 tyd czy liczy to sie inaczej ???(5 dniowe )

reklama
Leze i odpoczywam ;) wczoraj po południu beta 1147 dzis rano 1549 lekarz kazał jeszcze poczekać , pewnie po południu zrobią jeszcze usg. Modlę sie , zeby wszystko było dobrze i zeby zobaczyli moja kropeczke. Dziewczyny okres miałam 04.03 czyli dzis jest równe 5 tyd czy liczy to sie inaczej ???(5 dniowe )
Lada moment kropka ujawni sie. Przynajmniej juz wiesz ze niesmiala bedzie ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam termin bety wyznaczony na piątek żeby przed świętami skontaktować się z lekarzem w razie ewentualnych zmian w lekach, do niedzieli mam fraxiparine i prolutex, a coś brać muszę, zrobię jutro ten test, co już będzie - do odważnych świat należy;) kupiłam ten polecany faccelle z rossmana, podobno czuły

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno zobaczysz II piekne krechy!!! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4] [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry