reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Leze i odpoczywam ;) wczoraj po południu beta 1147 dzis rano 1549 lekarz kazał jeszcze poczekać , pewnie po południu zrobią jeszcze usg. Modlę sie , zeby wszystko było dobrze i zeby zobaczyli moja kropeczke. Dziewczyny okres miałam 04.03 czyli dzis jest równe 5 tyd czy liczy to sie inaczej ???(5 dniowe )
Trzymam kciuki za Twój cud!!!

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Dziewczyny ja juz po transferze. Nic nie czulam. Potem polezalam chwile i do domku.
Tule 2 kropki [emoji173][emoji173] i nie wypuszcze ich przez najblizsze 9 miesiecy [emoji173][emoji173][emoji4][emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Super :) trzymaj je i nie wypuszczaj :) nigdzie lepiej im niz u ciebie nie bedzie-musza zostac :) a ja wlasnie w drodze do kliniki.

reklama
Do góry