Roksii89
Fanka BB :)
O jeny masakra, trzymaj się mam nadzieję,że będzie dobrze musi byćHej. Ja wylądowałam w szpitalu. Jutro rano usg. Plamienia ustały na razie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jeny masakra, trzymaj się mam nadzieję,że będzie dobrze musi byćHej. Ja wylądowałam w szpitalu. Jutro rano usg. Plamienia ustały na razie
Mi pokazał w 7 dpt zarodki 3 dnioweTeż myślałam o tym ale strasznie się boję, chyba jutro spróbuję testować 9dpt? Może coś się pokaże...
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ok. Rozumiem. Kropki są całe i zdrowe napewno[emoji110] [emoji110] [emoji110] czekamy na dobre wiadomości. Odpoczywaj[emoji8]Ja jestem w szpitalu w Świdniku. Po mojej wiadomości lekarz kazał mi natychmiast jechać na izbę izbie przyjęć do tego właśnie szpitala. Miałam ciemnobrazowe, jak to lekarz powiedział brunatne upławy. Już nie mogę się doczekać usg. Oby moje Kropki byly jeszcze ze mną...
Dzisiaj trochę lepiej ia mam nadzieję,że tak zostanie ale w nocy prawie nic nie spalamRoksii89 jak tam plamienia i ból ustały?
Oska305 a jak u Ciebie?
karolina1984 mam nadzieję że narazie wszystko dobrze?
Myślę o Was dziewczyny i trzymam kciuki żeby wszystko było OK
Trochę tylko plamiłam. Bylam zdziwiona, ze mnie zostawili. Dostałam 4 duphastony i dzisiaj usg
Trzymam kciuki za Was [emoji110]Ja jestem w szpitalu w Świdniku. Po mojej wiadomości lekarz kazał mi natychmiast jechać na izbę izbie przyjęć do tego właśnie szpitala. Miałam ciemnobrazowe, jak to lekarz powiedział brunatne upławy. Już nie mogę się doczekać usg. Oby moje Kropki byly jeszcze ze mną...
Zaliczyłam spacerek, czuję się znacznie lepiej, nie rozkręciła się @ na szczęście, czuję taki ciężar dołem brzucha ale to jie jest jakiś uciążliwy ból, widocznie tak musi być, a moja kruszynka ma się dobrze
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom