adunnnia90
Fanka BB :)
Oska bedzie dobrze[emoji110] [emoji4] [emoji110]Hej. Pierwsza noc w szpitalu za mną. Brzuch boli, ale już nie plamię.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oska bedzie dobrze[emoji110] [emoji4] [emoji110]Hej. Pierwsza noc w szpitalu za mną. Brzuch boli, ale już nie plamię.
Ja brałam i nadal biorę 3x dziennie luteina i 1x prolutexA powiedzcie mi dziewczyny jakie leki macie po tranferze bo ja mam brac duphaston 2x1, lutinus dopochwowo 3x1 i clexane podskórnie.
Ja mam luteine 100 mg dopoch. 2x1, luteina 50mg podjezykowo 4x1 i encorton 1x1.A powiedzcie mi dziewczyny jakie leki macie po tranferze bo ja mam brac duphaston 2x1, lutinus dopochwowo 3x1 i clexane podskórnie.
Ja teraz przed transferem bralam encorton 1x1, estrofem 3x1, duphaston 3x1, crinone i do tego zestawu po transferze dojdzie mi fraxiparine.A powiedzcie mi dziewczyny jakie leki macie po tranferze bo ja mam brac duphaston 2x1, lutinus dopochwowo 3x1 i clexane podskórnie.
Trzymamy kciuki ,napewno jest wszystko dobrze !!!Ok. Rozumiem. Kropki są całe i zdrowe napewno[emoji110] [emoji110] [emoji110] czekamy na dobre wiadomości. Odpoczywaj[emoji8]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedzcie mi dziewczyny jakie leki macie po tranferze bo ja mam brac duphaston 2x1, lutinus dopochwowo 3x1 i clexane podskórnie.
Trzymam kciuki :* musi być dobrzeHej. Ja wylądowałam w szpitalu. Jutro rano usg. Plamienia ustały na razie
Gratulacje!! Bajecznie!!Cześć Dziewczyny nie idzie Was nadrobictrzymam kciuki za dzisiejsze transfery i bety a u mnie z newsów to byłam wczoraj na usg i widziałam serduszko [emoji173]pikalo jak szalone jestem przeszczesliwa., wczoraj gin założył mi kartę ciąży i zlecił potrzebne badania dziś 7 t 3 dzień. Pozdrawiam cieplutko