Dzięki ROksi.Yyyy tak naprawdę to nie wiem, u mnie tak było ale czy tak zawsze jest to nie mam pojęcia,później jiz było ich 29
A może któraś z Was się orientuje??
Dajcie znak pliiiis
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki ROksi.Yyyy tak naprawdę to nie wiem, u mnie tak było ale czy tak zawsze jest to nie mam pojęcia,później jiz było ich 29
No to faktycznie juz nie. Pewnie ten drugi test jakis trefny był. W poniedziałek zrobisz betę i wszystko będzie jasne. Spodziewam się pozytywnego wyniku [emoji38]Zakłócony przez zastrzyk to chyba już nie .. bo to było pand 2 tyg temu... dokładnie chyba 18 dni temu
Już mnie znalazłaś, widziałam ;pMadziu na jakim grudniowy forum jesteś?
A ja uwielbiam właśnie wróciłam z kościoła i nie moge się doczekać aż się ugotujeWłaśnie dostałam rosół i pierwszy raz mi się chciało bleeee fuuu nie mogę nawet o nim myśleć, a tak lubiłam rosołek
Też lubiłam ale dzisiaj nie mogę nawet patrzeć na niegoA ja uwielbiam właśnie wróciłam z kościoła i nie moge się doczekać aż się ugotuje
No to faktycznie juz nie. Pewnie ten drugi test jakis trefny był. W poniedziałek zrobisz betę i wszystko będzie jasne. Spodziewam się pozytywnego wyniku [emoji38]
Hehe moj maz tez jest tak pozytywnie nastawiony
Dziekuje bardzo
Dobrze że jest to forum... To przynajmniej na duchu podnosicie
[emoji127] 28.10.2017
A ja od transferu jem calyczasTeż lubiłam ale dzisiaj nie mogę nawet patrzeć na niego
Ja też tam Chcę z Wami [emoji30]Już mnie znalazłaś, widziałam ;p
Ja też wsunęłam miseczkęA ja uwielbiam właśnie wróciłam z kościoła i nie moge się doczekać aż się ugotuje