adunnnia90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu jakie badanie? Coś się pogubilam, wczoraj tylko miałam badania ogólne czy po punkcji wszystko wróciło do normy itd..... a no i jak zwykle krewRobiłaś badanie??
Jestem taka ciekawa co tam we mnie kiełkuje. Co to za alienek/alienki
Madziu jakie badanie? Coś się pogubilam, wczoraj tylko miałam badania ogólne czy po punkcji wszystko wróciło do normy itd..... a no i jak zwykle krew
Ja nawet nie wiem jakie miałam, mój lekarz określił je raz jako "bardzo obiecujące" innym razem "bardzo ładne"Czekam na decyzje pani dr, czy tak mogę. Miałam blastocystę 4AA i tak wierzyłam w nia...
Pierwsze dni po nieudanym transferze naprawde byly ciężkie... Ale co by mi dalo lezenie i placz? Trzeba bylo wstac otrząsnąć sie isc dalej do przodu [emoji4]Adunnnia super, że działacie tak szybko. Podziwiam Cię za siłe. Jakby się nie udało to bym chyba przez miesiąc z łóżka nie wyszła.
Ja też wiem tylko, że 1-2 klasa i tyleJa nawet nie wiem jakie miałam, mój lekarz określił je raz jako "bardzo obiecujące" innym razem "bardzo ładne"
Superasnie!!!!!Mam wyniki widocznie plamienie nie Zaszkodziło
8dpt 90,2 badanie o 8 rano
9 dpt 218 badanie 14
10dpt 371 badanie o 8
Wydaje się ok ale beta rośnie strasznie bliźniaki jak nic
Ale się cieszę ale dopiero będę mega szczęśliwa jak usłyszę serducha
Mam wyniki
Beta 90,2
Progesteron 35,5
Estradiol 147