reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja biore od dnia poprzedzajacego transfer, niestety igly ma tepe i juz mam posiniaczony i obolaly brzuch, a to dopiero 3 dzien po transferze :(biore codziennie po jednym
Dziękuję bardzo. No właśnie mi na takie wyglądały. :szok:
Nie wiem jak sobie z nim poradzę bo będę sama a przez cała stymulacje mi mąż robił.

reklama
Tez mam fragmin i troche boli przy wstrzykiwaniu. Do tego te igły nie są jakieś super ostre i trzeba trochę siły użyć żeby się wbić. I moj brzuch też wygląda jak twarz boksera [emoji23] ale warto[emoji7]
No niestety te zastrzyki są mało przyjemne, czasem ciut zaboli. Ja reż biorę ale clexane i niestety jak każda heparyna rozrzedza krew ino siniaki nie trudno. Na brzuchu mam ich pełno

[emoji127] 28.10.2017

Do góry