Przyjemny lekarz. Sympatyczny, konkretny.Czy, któraś z was jest mi wstanie coś powiedzieć o dr. Hajdusianek z Gdańska ?
reklama
Emilianka6966
Fanka BB :)
11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
Bardzo przykro..
L
Lady_Waiting
Gość
Dziękuję. A Ty na jakim etapie jesteś?Witam,ja też z Invicty.Powodzenia
Fusun
Dorota, ja Cię pamiętam. Jak dzieciaki?Halo halo halo... czy zastałam tu jeszcze kogoś znajomego? Nie było mnie rok, ale a nóż-widelec ;-)
Halo halo halo... czy zastałam tu jeszcze kogoś znajomego? Nie było mnie rok, ale a nóż-widelec ;-)
Hej, a cóż to, wracasz?? [emoji848] Ja już tu w zasadzie nie bywam, czasem tylko zerknę. Może pod koniec roku wrócę
Emilianka6966
Witajcie dziewczynki ja dzisiaj po wizycie, endometrium ładne, mam brać dalej estrofem 3x1, luteine już od dzisiaj 3x 1,a w niedzielę weź fraxiparine, i tu zagadka, po co? Transfer w poniedziałek, doktor poparł decyzję o jednym zarodku, 2 są wysokiej klasy, przy dwóch bliźniacza ciąża pewna a i bardziej ryzykowna... Może słusznie... Ja tam chciałabym bliźniaki, a mąż panika
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Tak mi przykro... Trzymaj sie...11dpt 5 dniowej blastki. Beta 0.100...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Justyna3007
Witam Może troszkę napiszę o sobie mam 33 lat i od 5 lat staramy sie o nasze wymrzone dzieciątko.
od ponad 10 miesięcy leczę sie w klinice zrobiłam mnóstwo badań kariotypy ,przeciwciała , subpopulacje i wiele wiele innych po 6 miesiącach podeszłam do inseminacji z której nic nie wynikło Więc zdecydowałam z mężem o in vitro W poniedziałek miałam punkcje jajników i pobrano mi 24 cumulusy z czego wyszło 16 dojrzałych komórek jajowych 10 z nich zamrozili a pozostałe mam nadzieję że już sie pięknie dzielą Mam obawy że do transferu może nie dojść bo mój progesteron w dni punkcji wynosił 12.30 ng/ml
co wy o tym sądzicie bo napewno jest tutaj osoba o większym doświadczeniu niż ja
od ponad 10 miesięcy leczę sie w klinice zrobiłam mnóstwo badań kariotypy ,przeciwciała , subpopulacje i wiele wiele innych po 6 miesiącach podeszłam do inseminacji z której nic nie wynikło Więc zdecydowałam z mężem o in vitro W poniedziałek miałam punkcje jajników i pobrano mi 24 cumulusy z czego wyszło 16 dojrzałych komórek jajowych 10 z nich zamrozili a pozostałe mam nadzieję że już sie pięknie dzielą Mam obawy że do transferu może nie dojść bo mój progesteron w dni punkcji wynosił 12.30 ng/ml
co wy o tym sądzicie bo napewno jest tutaj osoba o większym doświadczeniu niż ja
Podziel się: