Ja robię te zastrzyki rano. Moj lekarz powiedział, że mogę robić w posladek, ale nie odważyłam się. Zauważyłam, ze jeśli wbiję igłę na całą długość, czyli zrobię zastrzyk głębiej to potem tak nie boli. Mnie w trakcie zastrzyku nic nie boli tylko później trochę. I robię każdego dnia w innym miejscu, raz niżej, ale raz wyżej, po prawej, po lewej.evulek111 właśnie dziwiłam się, że musisz tyle czekać...nie znam się ta tym w ogóle, ale ja przeca jestem w podobnym wieku (36) też niska rezerwa i jak zarodki się rozwiną to w przyszłym tyg mam transfer.
Dziewczyny mam pytanie:
Czy Prolutex wstrzykiwałyście/wstrzykujecie sobie tylko w brzuch? Bo na ulotce jest info, że domięśniowo i podskórnie. Trochę bolesne te zastrzyki i na brzuchu zaraz nie będzie gdzie robić...myślałam żeby robić w poślady?
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Ja biorę też w brzuch.evulek111 właśnie dziwiłam się, że musisz tyle czekać...nie znam się ta tym w ogóle, ale ja przeca jestem w podobnym wieku (36) też niska rezerwa i jak zarodki się rozwiną to w przyszłym tyg mam transfer.
Dziewczyny mam pytanie:
Czy Prolutex wstrzykiwałyście/wstrzykujecie sobie tylko w brzuch? Bo na ulotce jest info, że domięśniowo i podskórnie. Trochę bolesne te zastrzyki i na brzuchu zaraz nie będzie gdzie robić...myślałam żeby robić w poślady?
AniaCh83
Dziewczyny znacie lek Progynova? Brała któraś ? Dostałam dzis jako zamiennik estrofemu .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To chodzilo tylko o wyciągnięcie pieniedzy jeszcze Szczyptanska zapewniała ze te badania są bezpieczne dla zarodkow i ze nie mamy o co się martwić i ze ten program musi byc a prawda jest taka ze my śmiało moglismy mieć transfe bez tych badań tylko jak czlowiek pierwszy raz idzie to nie wie praktycznie nic na czym to wszystko polega jedyne co mielismy do wyboru to tylko program z lekami czy bez wybralismy bez lekow bo by nas naciagneli na ok 1000zl wiecej za leki.evulek111 właśnie dziwiłam się, że musisz tyle czekać...nie znam się ta tym w ogóle, ale ja przeca jestem w podobnym wieku (36) też niska rezerwa i jak zarodki się rozwiną to w przyszłym tyg mam transfer.
Dziewczyny mam pytanie:
Julita1234
Dziewczyny zrobiłam test jest ledwie widoczna 2 kreska
Dusia_88
Gratuluuuuujeeeee!!!!!Dziewczyny zrobiłam test jest ledwie widoczna 2 kreska
Julita1234
Jeszcze się nie cieszę zrobię powtorny za jakiś czas a jutro beteGratuluuuuujeeeee!!!!!
Agamisi można wiedzieć gdzie ty się leczyszevulek111 właśnie dziwiłam się, że musisz tyle czekać...nie znam się ta tym w ogóle, ale ja przeca jestem w podobnym wieku (36) też niska rezerwa i jak zarodki się rozwiną to w przyszłym tyg mam transfer.
Dziewczyny mam pytanie:
reklama
Wiedziałam!! [emoji7][emoji7] Kochana leć jutro na betę. Boże cieszę się tak jakbym to ja zobaczyła dwie kreski[emoji8][emoji10]Dziewczyny zrobiłam test jest ledwie widoczna 2 kreska
Podziel się: