Dusia ,kto ma Cie lepiej zrozumiec jak nie my?caly czas sie boje i caly czas gdzies z tylu glowy jest niepokoj.tak juz bedzie...Kurcze ja juz sie nie moge doczekac testowania. ale mam rozne mysli... Staram sie myslec pozytywnie, i nagle przychodzi mysl-a co jednak znow sie nie uda... Pozniej szybko wywalam ten pomysl z myśli zeby przypadkiem nie przyciągnąć tego do siebie... ech....
Juz sama niewiem co myslec... Wy mnie rozumiecie pewnie
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Możliwe, ja spotkałam się z podawaniem różnych terminów. Osobiście mogę powiedzieć że mój organizm radził sobie z pregnylem po 12 dniach. W 11 dobie po zastrzyku były jeszcze śladowe ilości ale tu pewnie maja tez wpływ cechy osobnicze.Mi lekarz mówił i wszędzie na Internecie pisze, że zastrzyk na pęknięcie (w moim wypadku) ovitrell utrzymuje się do 10 dni, a nie 14.
[emoji127] 28.10.2017
Możliwe, ja spotkałam się z podawaniem różnych terminów. Osobiście mogę powiedzieć że mój organizm radził sobie z pregnylem po 12 dniach. W 11 dobie po zastrzyku były jeszcze śladowe ilości ale tu pewnie maja tez wpływ cechy osobnicze.
[emoji127] 28.10.2017
ANETKA , jaką miałaś bete w 10 dpt ???
ewelin85
Jakie robiłaś badania byłaś u imunologa czy z kliniki cie wysłali mi 2 razy beta nie drgnela mam hashimoto może coś jeszcze?Hej wiem co przezywasz bo Ja mam to samo.....po stracie czterech zarodków stratuje od nowa i z podobna diagnoza do Twojej tylko ze u Mnie dodatkowo przeciwciała atakują tarczyce i endo nie dopuścił mnie do kolejnej stymulacji do póki nie unormuje się tarczyca . Intralipid i reszta leków wykupiona i czeka w szafce i żyje nadzieja ze to będzie strzał w dziesiątkę i się uda ... a co do drugiej połówki u Mnie jest mega kryzys przez to wszystko i nie wiem jak to się skończy ale wiem ze będę miała to dziecko czy będzie ze mną czy nie ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Wspaniale. Gratuluje!!!dziewczyny...wrocilam...pecherzyk jest z cialkiem i echo serduszka...wszystko wyglada ok...jestem wniebowzieta!!!!!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nataliaa93
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Super gratulacje który masz dzisiaj dpt? Miałaś na naturalnym czy sztucznym crio?dziewczyny...wrocilam...pecherzyk jest z cialkiem i echo serduszka...wszystko wyglada ok...jestem wniebowzieta!!!!!!
Ropuszka666
Jakie robiłaś badania byłaś u imunologa czy z kliniki cie wysłali mi 2 razy beta nie drgnela mam hashimoto może coś jeszcze?
Zmieniłam klinikę i wymusiłam immunologie na nowym lekarzu który skierował Mnie do APC w Łodzi do dr Paśnika , rewelacyjny lekarz !! Zrobił tak naprawdę przeciwciała krzepliwość i komórki Nk, na resztę Mnie nie naciągał . Wyszło hashimoto + plus komórki nk i jeszcze jedne ale nie pamietam teraz co dokładnie . Dostałam taki pakiet i zalecenie zrobić invitro i zamrozić zarodki a później wdrożyć leczenie .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
O rany, Oska! Cudownie!!!! . Nawet nie wiesz jak mnie ucieszył ten widokDziewczyny wyszło mi dziś z rana tak
reklama
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratulacje który masz dzisiaj dpt? Miałaś na naturalnym czy sztucznym crio?[/QUOTE]
dzisiaj 22dpt crio na cyklu naturalnym.
Podziel się: