Julita1234
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie na papierze miałam śluz z domieszką różowej krwi boję się okres powinnam dostać właśnie dziś bądź jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie do końca, chciałabym lekarza który jest dostępny i dmucha na zimne, to normalne w sytuacji gdy po kilku latach starań wreszcie się udaje, człowiek tyle przeszedł, tyle kasy włożył że teraz chciałabym mieć fachową opiekę, w tym rzecz że zanim poszłam do kliniki miałam lekarzy ,ale żaden z nich nie podchodzi do sprawy jak należy, urywa kontakt itp. A ciąża po invitro jest ciążą większego ryzykaA Skarżysko może być?
Ale tak serio, to ciąża jest taka sama bez względu na metodę zapłodnienia. więc chyba lepiej po prostu dobrego lekarza wybrać.
Wysłałam Ci privWłaśnie nie do końca, chciałabym lekarza który jest dostępny i dmucha na zimne, to normalne w sytuacji gdy po kilku latach starań wreszcie się udaje, człowiek tyle przeszedł, tyle kasy włożył że teraz chciałabym mieć fachową opiekę, w tym rzecz że zanim poszłam do kliniki miałam lekarzy ,ale żaden z nich nie podchodzi do sprawy jak należy, urywa kontakt itp. A ciąża po invitro jest ciążą większego ryzyka
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Zaznacze ze nigdy nie bylam w ciazy. Ale wydaje mi sie ze opisalas po prostu dobrego ginekologa, dbajacego o kobiete w ciazy. Moze wybierz sie takiego, ktory zajmuje sie ciazami podwyzszonego ryzyka. A sa wieksze ryzyka niz sam fakt ze ciaza jest po ivf.Właśnie nie do końca, chciałabym lekarza który jest dostępny i dmucha na zimne, to normalne w sytuacji gdy po kilku latach starań wreszcie się udaje, człowiek tyle przeszedł, tyle kasy włożył że teraz chciałabym mieć fachową opiekę, w tym rzecz że zanim poszłam do kliniki miałam lekarzy ,ale żaden z nich nie podchodzi do sprawy jak należy, urywa kontakt itp. A ciąża po invitro jest ciążą większego ryzyka
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Piszę tam gdzie mnie widziałaśA jak u Ciebie? Ile zarodkow?Był transfer? Tez sie nic nie piszesz [emoji17]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio- aniołek 6tc
Dziewczyny nie sledze was,ale mysle ze o testach rozmawiacie(jak nie to prostujecie)Ale dziwne ze podali Ci 14 dni od punkcji... co punkcja ma do tego...? To zalezne chyba od jakosci zarodka a nie punkcji...
Tak o testach ale miałyśmy podane 5 dniowe blastkiDziewczyny nie sledze was,ale mysle ze o testach rozmawiacie(jak nie to prostujecie)
Punkcja nie ma nic do tego ,wiekszosc klinik kaze robic test 14 dni od zaplodnienia(a to dzien punkcji) 10( plus 4 od punkcji=14 dni od zaplodnienia) dni po transferze,wnioskuje z tego ze mialas podane 3 dniowe zarodki.Powodzenia
Tak o testach ale miałyśmy podane 5 dniowe blastki
Nie dziękuję żeby nie zapeszacDo zaplodnienia dochodzi okolo po 20 godz.wiec mozliwe ze jest to policzone juz jako jedna doba.
Blastki 5 dniowe mozecie juz spokojnie testowac w 8dpt. Na tym forum bylo to juz z milion razy zrobione.Funkcjonuje
I znowu powodzenia