reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, te które przeszły pozytywnie in vitro. Opiszcie swoje takie nawcześniejsze objawy proszę [emoji5]
Kazda ma inaczej.niektore maja objawy ,inne nie.lepiej sie nie sugerowac.ale ja mam skurcze lydek i zgage .pare dni mialam zatkane uszy i dwa razy w nocy budzilam sie zlana potem

Dziewczyny, te które przeszły pozytywnie in vitro. Opiszcie swoje takie nawcześniejsze objawy proszę [emoji5]
Kochana nie zalamuj sie choc wiem ze mi latwo mowic bo jestem juz po, ale musicie byc pozytywnie nastawione bo nerwy w niczym nie pomoga !!! Ja po transferze najgorzej sie nie czulam, bolaly mnie jajniki, cale podbrzusze, piersi wielkie jak balony , spac nie moglam na brzuchu, 2 dni przed testowaniem tez glupialam bo wszystko mnie bolalo i nie wiedzialam czy na okres czy na ciaze :) jeszcze te plamienia co mialam przez 2 dni przed okresem, to juz wogole masakra byla. Ja sie dalej oszczedzam bo nie pracuje, maz mnie teraz wyrecza, nie pozwala mi odkurzac, dzwigac , bardzo chlopina sie stara :) uwazajcie na siebie i bedzie dobrze, trzymam kciuki za was wszystkie !!!!!

Kochana nie zalamuj sie choc wiem ze mi latwo mowic bo jestem juz po, ale musicie byc pozytywnie nastawione bo nerwy w niczym nie pomoga !!! Ja po transferze najgorzej sie nie czulam, bolaly mnie jajniki, cale podbrzusze, piersi wielkie jak balony , spac nie moglam na brzuchu, 2 dni przed testowaniem tez glupialam bo wszystko mnie bolalo i nie wiedzialam czy na okres czy na ciaze :) jeszcze te plamienia co mialam przez 2 dni przed okresem, to juz wogole masakra byla. Ja sie dalej oszczedzam bo nie pracuje, maz mnie teraz wyrecza, nie pozwala mi odkurzac, dzwigac , bardzo chlopina sie stara :) uwazajcie na siebie i bedzie dobrze, trzymam kciuki za was wszystkie !!!!!
Ale objawami sie bardzo nie sugeruj, bo to tez bol i inne dolegliwosci mamy po tych lekach co bierzemy, np teraz piersi mniej mnie bola niz wczesniej i zadnych objawow nie mam co by wskazywalo na ciaze, gdyby nie beta i brak okresu wogole bym sie zastanawiala czy w tej ciazy jestem :p wiem ze sie martwicie bo ja mimo to ze sie udalo tez sie martwie czy z ciaza jest wszystko dobrze i wogole rozne mysli mam, chcialabym ja do konca utrzymac, czytamy te fora i naprawde przez nie tez glupiejemy tez, dlatego nie doszukujcie, nie dobijajcie nic sobie do glowy i bedzie dobrze :)

Ale objawami sie bardzo nie sugeruj, bo to tez bol i inne dolegliwosci mamy po tych lekach co bierzemy, np teraz piersi mniej mnie bola niz wczesniej i zadnych objawow nie mam co by wskazywalo na ciaze, gdyby nie beta i brak okresu wogole bym sie zastanawiala czy w tej ciazy jestem :p wiem ze sie martwicie bo ja mimo to ze sie udalo tez sie martwie czy z ciaza jest wszystko dobrze i wogole rozne mysli mam, chcialabym ja do konca utrzymac, czytamy te fora i naprawde przez nie tez glupiejemy tez, dlatego nie doszukujcie, nie dobijajcie nic sobie do glowy i bedzie dobrze :)
Mialo byc nie dobierajcie sobie do glowy sorki :)

Dokładnie. ja potem wyczytam ze ktos sie obudził zlany potem i sie martwię ze ja tak nie mam :D
Dlatego lepiej nie piszcie nic a może jakoś przezyje te 1.5 tygodnia :D

kazda z nas inaczej przez to przechodzi i kazda znas bedzie miala inne objawy, ja w pt dopiero mam usg i tez rozne glupie mysli mam w stylu czy to normalne ze nie mam innych objawow a juz 6 tydzien sie bedzie zaczynal :p czy moze beta sie pomylila :) i tak caly czas dobrze ze meza mam obok siebie i te mysli mi wybija z glowy :) zabrania wchodzic mi na fora ale i tak jak widze ze nie ma go w poblizu to wchodze i je czytam :) to juz uzaleznienie jest hehe :) glowa do gory, mi duzo czytanie ksiazek pomoglo bo sie wylaczalam na czas czytania moze tez sprobujcie i sobie kupcie cos fajnego do czytania :)

osiu u mnie bylo tak;nic mnie nie bolalo bo bralam nospe od transferu do bety.piersi sie nie zmienily i tez nie bolaly.mialam lekkie mdlosci,ziewalam juz od 10 rano,a w podbrzuszu czulam takie napiecie.czesciej mi sie siusiu chcialo.pozdrawiam cie i mam nadzieje ze ci sie udalo:)

reklama
Do góry