reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olcia, u mnie na wypisie z kliniki jest napisane, ze implantacyjne moze pojawic sie miedzy 6 a 10 dniem po transferze. Sama mialam w 6dpt. Mysle, ze to jak najbardziej implantacyjne :)

Dzięki za wsparcie:-) Tak się boję, ze zaczyna mi się okres bo brzuch boli jak na miesiączkę. Co do implantacji to ja miałam podany 5 dniowy zarodek dlatego pomyślałam, że to może za poźno na zagnieżdżenie się. Ile u Ciebie trwało to plamienie?

a ja mam glupie pytanie do was, powiedzcie mi jak sie czulyscie po luteinie dopochwowej? Ja juz od trzech dni poradzic sobie nie moge :( tak mnie piecze i swedzi, smaruje mascia ale nic nie pomaga, takie rany juz mi sie pojawily ze krew mi troche leci :( a do wizyty u lekarza jedzcze tydzien i mysle czy wy tez tak macie czy tylko mi sie cos dzieje :( bede chyba chciala prosic lekarza o zmiane lekow, bo dlugo tak nie wytrzymam :(

Mi pani w aptece poleciła żel nawilżajacy feminum i pomogło. Wyciekajaca rozpuszczona luteina obciera gdyż jest grudkowata i działa jak piasek

DObre pytanie :) tez ciekawa jestem :) maz zawsze moj sie smial ze jak zajde wciaze to rok spokoju bedzie mial :) a miesiac nie moze wytrzymac :) ale jeszcze nic nie dzialamy bo bez tego obolala jestem wiec cierpliwie czeka, ale ciekawa jestem czy mizna soe w ciazy poczatkowej kochac :p
U mnie brak sexu jest od czerwca

Dziewczyny nie wytrzymalam i zrobilam test ale nie z porannego moczu. Dzis jest 8 dpt 5 dniowej blastki. I wyszla 1 krecha [emoji20] czy test mogl nie wyjsc? Troche sie zalamalam [emoji22]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robilam test w 11 dniu i byla bardzo bardzo slaba krecha a beta byla pozytywna a mialam podana 7 dniwa blastke. Wiec z tymi testami roznie bywa idz lepiej jutro na bete

a ja mam glupie pytanie do was, powiedzcie mi jak sie czulyscie po luteinie dopochwowej? Ja juz od trzech dni poradzic sobie nie moge :( tak mnie piecze i swedzi, smaruje mascia ale nic nie pomaga, takie rany juz mi sie pojawily ze krew mi troche leci :( a do wizyty u lekarza jedzcze tydzien i mysle czy wy tez tak macie czy tylko mi sie cos dzieje :( bede chyba chciala prosic lekarza o zmiane lekow, bo dlugo tak nie wytrzymam :(
Tez to mialam...musisz czesto sie podmywac bo ona wypluwa a jest o takiej strukturze drobnego peelingu...posmaruj z wierzchu clotrimazolem tylko nie wewnatrz...

reklama
Do góry