reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny od dzisiaj tylko usmiech i pozytywne nastawienie :-) jestem po transferze zarodka 4BB za 11 dni mam zrobic test z krwi i w ten sam dzien wizyta w klinice.
Zarodek dobrej jakosci 2 takie same dzis zamrozili a 3 obserwuja do jutra i mam dostac tel ile zamrozili z tych 3 obserwowanych. Leki jakie mam brac to 3x1 duphaston, 10mg encorton, 2x1 estrofem, 2x1 luteina dopochwowo, wit d3, femibion natal 1, 1x1 zastrzyk fraxiparine.
Uśmiech uśmiech i jeszcze raz uśmiech :-) :-) :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam podany taki zarodek i jutro zaczynam 36 tydz
✊✊✊✊✊✊

reklama
Hej dziewczyny od dzisiaj tylko usmiech i pozytywne nastawienie :-) jestem po transferze zarodka 4BB za 11 dni mam zrobic test z krwi i w ten sam dzien wizyta w klinice.
Zarodek dobrej jakosci 2 takie same dzis zamrozili a 3 obserwuja do jutra i mam dostac tel ile zamrozili z tych 3 obserwowanych. Leki jakie mam brac to 3x1 duphaston, 10mg encorton, 2x1 estrofem, 2x1 luteina dopochwowo, wit d3, femibion natal 1, 1x1 zastrzyk fraxiparine.
Uśmiech uśmiech i jeszcze raz uśmiech :-) :-) :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki aby maluszek został na najbliższe 9 miesięcy: )

Super, trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A ten femibion to co zawiera? Moze i ja zaczne brac, bo mi tylko o kwasie foliowym mowili. I wit d3 na co jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi gin jak sie dowiedzial ze biore i femibion i kw foliowy to powiedzial ze femibion wystarczy bo juz ma kwas foliowy a jeszcze inne dodatkowe witaminy

Dziewczyny tak przeglądam informacje w sieci i nie znalazłam żeby ktoś miał tak jak ja tj. biorę od ostatniej wizyty (w 22 dc) tabletki anty Kontracept przez 15 dni i 15 dnia mam się zgłosić na wizytę. Czy to normalne? Kiedy teraz dostanę okres (po 15 dniach brania anty to będzie 37 dc)...

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, wracam z kliniki z zaciśniętymi nogami, mam schiza , ze mi wypłyną zarodki, omg!
A tak serio to jestem zadowolona, bo dobrze rozmroziła się moja parka. Do dzisiaj osiągnęły stadium moruli , embriolog powiedział, ze do północy beda blastocystami... Ogólnie dobrze rokują .
Tak jak poprzednim razem, dostałam zastrzyk przed , tylko nazwy nie pamietam. Nospe w razie potrzeby i leki jak do tej pory. Lekarz powiedział, ze nawet mogę alko łyknąć , ale tylko przez ten tydzień, pozniej juz nie . Omg, nawet wąchać nie mam zamiaru, ale chętnie wypiłabym wino, butelkę wina , i poszła spać na 20 godzin, o tyle szybciej minęły by dni do bety.
adunnnia [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Hej, wracam z kliniki z zaciśniętymi nogami, mam schiza , ze mi wypłyną zarodki, omg!
A tak serio to jestem zadowolona, bo dobrze rozmroziła się moja parka. Do dzisiaj osiągnęły stadium moruli , embriolog powiedział, ze do północy beda blastocystami... Ogólnie dobrze rokują .
Tak jak poprzednim razem, dostałam zastrzyk przed , tylko nazwy nie pamietam. Nospe w razie potrzeby i leki jak do tej pory. Lekarz powiedział, ze nawet mogę alko łyknąć , ale tylko przez ten tydzień, pozniej juz nie . Omg, nawet wąchać nie mam zamiaru, ale chętnie wypiłabym wino, butelkę wina , i poszła spać na 20 godzin, o tyle szybciej minęły by dni do bety.

Powodzenia![emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama

Kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry