reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

odpoczywanie, odpoczywanie i odpoczywanie, nic nie rób, nawet w domu niech cię mąż wyręczy przez te kilka dni, nic się mu nie stanie jak naczynia umyje po Tobie czy odkurzy w domu :) ja leżałam bo pobolewał mnie brzuch i widać się udało !! :)
Wczoraj po transferze cały czas leżałam, dzisiaj trochę wstałam cos porobić ale większość robil mąż, od teraz już tylko leżymy i odpoczywamy :) mnie nic nie boli, wczoraj troche brzuch, ale dzisiaj jest ok :) boże jak ja bym chciała żeby się udało

reklama
dzwoniłaś do kliniki? kiedy idziesz na usg? ja dzwoniłam dzisiaj i kazano mi w poniedziałek powtórzyć jeszcze raz betę, zadzwonić z wynikiem i wtedy umówią mnie na wizytę do lekarza... a bierzesz jeszcze leki? mi została jeszcze luteina i encorton, pytałam się Pani podobno mam brać dalej...
leki wszystkie mam brac dalej.nie dzwonilam jescze zeby sie umowic.w poniedzialaek beta i dopiero zadzwonie...chociaz clecsane mi sie konczy i dzis jakas infekcja mi sie zaczyna wiec moze sie umowie chociaz na same recepty.swedzi okropnie.na razie posmarowalam sie clotrimazolem...

Hej dziewczyny od dzisiaj tylko usmiech i pozytywne nastawienie :-) jestem po transferze zarodka 4BB za 11 dni mam zrobic test z krwi i w ten sam dzien wizyta w klinice.
Zarodek dobrej jakosci 2 takie same dzis zamrozili a 3 obserwuja do jutra i mam dostac tel ile zamrozili z tych 3 obserwowanych. Leki jakie mam brac to 3x1 duphaston, 10mg encorton, 2x1 estrofem, 2x1 luteina dopochwowo, wit d3, femibion natal 1, 1x1 zastrzyk fraxiparine.
Uśmiech uśmiech i jeszcze raz uśmiech :-) :-) :-)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki ✊ ✊ ✊ teraz tylko lez i odpoczywaj :)

leki wszystkie mam brac dalej.nie dzwonilam jescze zeby sie umowic.w poniedzialaek beta i dopiero zadzwonie...chociaz clecsane mi sie konczy i dzis jakas infekcja mi sie zaczyna wiec moze sie umowie chociaz na same recepty.swedzi okropnie.na razie posmarowalam sie clotrimazolem...
dzięki za odpowiedz :) kurcze ja się pytałam o te leki co mi zostały czyli luteinę i encorton mówiła zeby dalej brać, ale nie pytałam się o te co mi się skończyły, czy nie trzeba ich kontynuować czyli estrofem i zastrzyki fraxipraine... nic poczekam już do poniedziałku i jak będę miała kolejną betę to wtedy się spytam jak zadzwonię

Hej dziewczyny od dzisiaj tylko usmiech i pozytywne nastawienie :-) jestem po transferze zarodka 4BB za 11 dni mam zrobic test z krwi i w ten sam dzien wizyta w klinice.
Zarodek dobrej jakosci 2 takie same dzis zamrozili a 3 obserwuja do jutra i mam dostac tel ile zamrozili z tych 3 obserwowanych. Leki jakie mam brac to 3x1 duphaston, 10mg encorton, 2x1 estrofem, 2x1 luteina dopochwowo, wit d3, femibion natal 1, 1x1 zastrzyk fraxiparine.
Uśmiech uśmiech i jeszcze raz uśmiech :-) :-) :-)

Super, trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A ten femibion to co zawiera? Moze i ja zaczne brac, bo mi tylko o kwasie foliowym mowili. I wit d3 na co jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super, trzymam kciuki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

A ten femibion to co zawiera? Moze i ja zaczne brac, bo mi tylko o kwasie foliowym mowili. I wit d3 na co jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Femibion to zestaw witamin dla kobiet w ciazy tu masz sklad femibionu
1489234877-aaaaaa.png

1489234903-aaaaaa.png

Do góry