reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja juz w domu, ale teraz widze, ze za 5 tyg kolejny stres, bo mam skierowanie na usg, chyba dr nazwal je genetyczne, a na skierowaniu napisane "stwierdzenie znacznie wiekszego ryzyka urodzenia dziecka dotknietego choroba uwarunkowana monogenetycznie". Chociaz mam nadzieje, ze to tylko na potrzeby nfz [emoji30]

Czekam na info jak Ci poszlo [emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze tyle przeszlysmy ze teraz to juz tylko same dobre wieści [emoji4] [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny gratuluję Wam pozytywnych bet! Niech pięknie przyrastają a potem niech pięknie biją serduszka! :).
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
A ja się muszę Wam wygadać bo bardzo się cieszę! :). Okazało się, że nasienie się poprawiło! Yeah! :D :D. O rany jaka ulga!Wiem, że do ciąży jeszcze daleko ale to zwiększa nasze szanse bo ostatniego badania MSOME nie dało się wykonać ze względu na pojedyncze plemniki a teraz udało się zamrozić i jest ponad 2 mln :p o ruchu 50% :D. Teraz nie będzie stresu, że przy punkcji nie bedzie czym zapłodnić komórek.
No i w końcu znam terminy - czekam na okres jeszcze ok. 10 dni i zaczynam brać tabletki antykoncepcyjne. Pod koniec brania wizyta i zaczynam stymulację :). Strasznie się cieszymy, że idzie do przodu :).

Dziewczyny a powiedzcie czy brałyście na własną rękę witaminy? Bo ja biorę koenzym q10, wit.D i Vitaminer i nie wiem - być może czegoś nie powinnam?
ja nic nie brałam, tylko lekarz kazał brać cały czas kwas foliowy :)

Gratki [emoji2][emoji173][emoji11][emoji255][emoji38]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Dziewczyny trzymajcie kciuki..jadę do kliniki w srode mialam punkcje ., 22 kumulusy , strasznie boli mnie przy oddawaniu moczu.,mam zimne poty, dreszcze, serce szybciej bije.Dziś mam mieć badanie kurczliwosci macicy., w poniedziałek miałbym transfer..a ja ledwo zyje
trzymamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

dzwoniłaś do kliniki? kiedy idziesz na usg? ja dzwoniłam dzisiaj i kazano mi w poniedziałek powtórzyć jeszcze raz betę, zadzwonić z wynikiem i wtedy umówią mnie na wizytę do lekarza... a bierzesz jeszcze leki? mi została jeszcze luteina i encorton, pytałam się Pani podobno mam brać dalej...

Ja juz w domu, ale teraz widze, ze za 5 tyg kolejny stres, bo mam skierowanie na usg, chyba dr nazwal je genetyczne, a na skierowaniu napisane "stwierdzenie znacznie wiekszego ryzyka urodzenia dziecka dotknietego choroba uwarunkowana monogenetycznie". Chociaz mam nadzieje, ze to tylko na potrzeby nfz [emoji30]

Czekam na info jak Ci poszlo [emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia!!

reklama
dzwoniłaś do kliniki? kiedy idziesz na usg? ja dzwoniłam dzisiaj i kazano mi w poniedziałek powtórzyć jeszcze raz betę, zadzwonić z wynikiem i wtedy umówią mnie na wizytę do lekarza... a bierzesz jeszcze leki? mi została jeszcze luteina i encorton, pytałam się Pani podobno mam brać dalej...
Aniasiwa to było pytanie do Ciebie :)

Do góry