reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja juz w domu, ale teraz widze, ze za 5 tyg kolejny stres, bo mam skierowanie na usg, chyba dr nazwal je genetyczne, a na skierowaniu napisane "stwierdzenie znacznie wiekszego ryzyka urodzenia dziecka dotknietego choroba uwarunkowana monogenetycznie". Chociaz mam nadzieje, ze to tylko na potrzeby nfz [emoji30]

Czekam na info jak Ci poszlo [emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze tyle przeszlysmy ze teraz to juz tylko same dobre wieści [emoji4] [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny gratuluję Wam pozytywnych bet! Niech pięknie przyrastają a potem niech pięknie biją serduszka! :).
Trzymam za Was wszystkie kciuki!
A ja się muszę Wam wygadać bo bardzo się cieszę! :). Okazało się, że nasienie się poprawiło! Yeah! :D :D. O rany jaka ulga!Wiem, że do ciąży jeszcze daleko ale to zwiększa nasze szanse bo ostatniego badania MSOME nie dało się wykonać ze względu na pojedyncze plemniki a teraz udało się zamrozić i jest ponad 2 mln :p o ruchu 50% :D. Teraz nie będzie stresu, że przy punkcji nie bedzie czym zapłodnić komórek.
No i w końcu znam terminy - czekam na okres jeszcze ok. 10 dni i zaczynam brać tabletki antykoncepcyjne. Pod koniec brania wizyta i zaczynam stymulację :). Strasznie się cieszymy, że idzie do przodu :).

Dziewczyny a powiedzcie czy brałyście na własną rękę witaminy? Bo ja biorę koenzym q10, wit.D i Vitaminer i nie wiem - być może czegoś nie powinnam?
ja nic nie brałam, tylko lekarz kazał brać cały czas kwas foliowy :)

Gratki [emoji2][emoji173][emoji11][emoji255][emoji38]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
Dziewczyny trzymajcie kciuki..jadę do kliniki w srode mialam punkcje ., 22 kumulusy , strasznie boli mnie przy oddawaniu moczu.,mam zimne poty, dreszcze, serce szybciej bije.Dziś mam mieć badanie kurczliwosci macicy., w poniedziałek miałbym transfer..a ja ledwo zyje
trzymamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):)

dzwoniłaś do kliniki? kiedy idziesz na usg? ja dzwoniłam dzisiaj i kazano mi w poniedziałek powtórzyć jeszcze raz betę, zadzwonić z wynikiem i wtedy umówią mnie na wizytę do lekarza... a bierzesz jeszcze leki? mi została jeszcze luteina i encorton, pytałam się Pani podobno mam brać dalej...

Ja juz w domu, ale teraz widze, ze za 5 tyg kolejny stres, bo mam skierowanie na usg, chyba dr nazwal je genetyczne, a na skierowaniu napisane "stwierdzenie znacznie wiekszego ryzyka urodzenia dziecka dotknietego choroba uwarunkowana monogenetycznie". Chociaz mam nadzieje, ze to tylko na potrzeby nfz [emoji30]

Czekam na info jak Ci poszlo [emoji1307][emoji1307]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
powodzenia!!

reklama
dzwoniłaś do kliniki? kiedy idziesz na usg? ja dzwoniłam dzisiaj i kazano mi w poniedziałek powtórzyć jeszcze raz betę, zadzwonić z wynikiem i wtedy umówią mnie na wizytę do lekarza... a bierzesz jeszcze leki? mi została jeszcze luteina i encorton, pytałam się Pani podobno mam brać dalej...
Aniasiwa to było pytanie do Ciebie :)

Do góry