reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
odpoczywanie, odpoczywanie i odpoczywanie, nic nie rób, nawet w domu niech cię mąż wyręczy przez te kilka dni, nic się mu nie stanie jak naczynia umyje po Tobie czy odkurzy w domu :) ja leżałam bo pobolewał mnie brzuch i widać się udało !! :)

Ja pracowalam 10 dpt ,chodzilam na spacery,tanczylam z mopem (lekko)wycietalam kurze ,prowadzilam auto ;(do tej pory )[emoji23],co ma byc to bedzue

Nie bierzesz progesteronu nic ? Tylko kwas ? To lepi odemnie bo Ja luteine i kwas [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My kiedys pytalismy go czy jest jakies wieksze pradopodobienstwo choroby genetycznej i mowil, ze nie, wiec tak sobie mysle, ze to do refundacji.

Ciaza Po ivf i badania to taka sama ciaza jak i ciaza zaplodniona droga naturalna!
To samo jesli chodzi dziewczyny co robic po transferze,nie mozna Tylko sauny i ciezkich prac fizycznych ,wszustko inne dozwolone ,to nie tak ze lezysz plackiem i sie na bank uda .
Stres przed i Po transferze to nic w porownianiu z usg kiedy badaja czy ma wszustkie organy na miejscu (osibiscie dla mnie to byl dla mnie najgorszy stres )
Teraz z niecierpliwoscia czekam na termin i mAm nadzieje ze nigdy mi Sue nie zakrztusi bo stres Po transferze czy beta ok to nic w porownaniu Jak widzisz dziecko sine ,nie umiejace zlapac powietrza....,szpital pogotowie a ty bezradna ...

Trzymam za wszustkie kciuki !!!!

Do góry