reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tak, w poniedzialek było :)
Trzymaj trzymaj :)

Wlasnie przeczytalam o twoich rozmrazaniach z pierwszego transferu. Rany. Wypadly ci wszystkie wlosy wtedy czy tylko polowa?
Wiesz w klinice obiecywali zlote góry ze skutecznie rozmrażania oocytów jest okolo 80%. Dziewczyny tutaj mowily jakie sa "fakty" no i okazalo sie ze miały rację :-( niby jeszcze hiperka wpływa na jakość komórek bo bylo ich za duzo. Punkcje miałam wczesniej poprostu stymulacja nie poszla zgodnie z planem.wazne ze juz po wszystkim. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI teraz to juz musi sie udać. Kiedy beta? Dla odważnych 6dpt?:-)

reklama
Trzymamy kciuki za wysokie bety, udane wizyty i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

Gratulacje dla Rybki i jej słodkich chłopców! Życzymy dużo zdrowia!

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już luty - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Luty
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

27.02 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.02 - Emilianka6966 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - adunnia90 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - AnetaB-stok - betowanie 1
27.02 - Koniczyna82 - betowanie 1
27.02 - Małgoś86 - wizyta w czasie stymulacji

28.02 - ambicja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28.02 - Ewelin85 - transfer

01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
01.03 - zanetaanna - transfer
01.03 - pixie_dixie - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01.03 - Oska305 - wizyta przed in vitro
01.03 - aniasiwa - transfer
02.03 - dusia88 - kontrola przed punkcją
03.-04.03 - Emilianka6966 - punkcja
04.-06.03 - adunnia90 - punkcja
06.03 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.03 - Joko86 - pierwsza wizyta przed podejściem
07.03 - Żanka1410 - wizyta przed podejściem
07.03 - roksii89 - wizyta przed crio
09.03 - karolina1984 - kontrola przed transferem
11.03 - Ava81 - betowanie
13.03 - jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.03 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
16.03 - Peugeotka36 - USG
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy możesz mnie przepisac z 7.03 na jutro na wizyte przed podejściem. Jednak okres przyszedł wcześniej :)

Wiesz w klinice obiecywali zlote góry ze skutecznie rozmrażania oocytów jest okolo 80%. Dziewczyny tutaj mowily jakie sa "fakty" no i okazalo sie ze miały rację :-( niby jeszcze hiperka wpływa na jakość komórek bo bylo ich za duzo. Punkcje miałam wczesniej poprostu stymulacja nie poszla zgodnie z planem.wazne ze juz po wszystkim. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI teraz to juz musi sie udać. Kiedy beta? Dla odważnych 6dpt?:-)

No dobrze ci że już po...

Ej, 7dpt ;)
Chyba... bo juz 3 osoba pyta mnie czy 6. A transfer byl w poniedzialek, czy cos mi sie nie pomerdało? Bo mi wychodzi ze tydzien pozniej to 7d...

Pixie_Dixie mówiła, że ja nie miałem, więc nie wiem.
Koniczynko o ile dobrze, wiem dzisiaj betujesz życzę Ci kochana wysokiej bety
I wszystkim dziewczyna dzisiaj które betuja.
I powodzenia na wizytach.
Dzisiaj o 16 idę do ginekologa zobaczyć co tam się dzieje po punkcji trochę mam stracha :p

No dobrze ci że już po...

Ej, 7dpt ;)
Chyba... bo juz 3 osoba pyta mnie czy 6. A transfer byl w poniedzialek, czy cos mi sie nie pomerdało? Bo mi wychodzi ze tydzien pozniej to 7d...
Dobrze liczysz :) Ale wydaje mi sie ze pisalas zaraz po transferze, ze bedziesz testowac 6dpt, moze dlatego tak nam sie utrwaliło :) Kciuki!

reklama
Dziewczyny ,jaki to wasz dzień po transferze na betowanie?ja już oddałam krew i teraz czekać,bo mój 4 dpt i bety i tak jeszcze nie będzie.to moja 1 weryfikacjia.

Do góry