reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzymamy kciuki za wysokie bety, udane wizyty i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

Gratulacje dla Rybki i jej słodkich chłopców! Życzymy dużo zdrowia!

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już luty - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Luty
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

27.02 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.02 - Emilianka6966 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - adunnia90 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - AnetaB-stok - betowanie 1
27.02 - Koniczyna82 - betowanie 1
27.02 - Małgoś86 - wizyta w czasie stymulacji

28.02 - ambicja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28.02 - Ewelin85 - transfer

01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
01.03 - zanetaanna - transfer
01.03 - pixie_dixie - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01.03 - Oska305 - wizyta przed in vitro
01.03 - aniasiwa - transfer
02.03 - dusia88 - kontrola przed punkcją
03.-04.03 - Emilianka6966 - punkcja
04.-06.03 - adunnia90 - punkcja
06.03 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.03 - Joko86 - pierwsza wizyta przed podejściem
07.03 - Żanka1410 - wizyta przed podejściem
07.03 - roksii89 - wizyta przed crio
09.03 - karolina1984 - kontrola przed transferem
11.03 - Ava81 - betowanie
13.03 - jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.03 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
16.03 - Peugeotka36 - USG
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie na dziś betowanie 1

reklama
Hej dziewuszki! Ja już po badaniu estradiolu, czekam na wizytę jeszcze godzinkę, nudy każdy siedzi i patrzy w telefon, ach ale te smutne twarze mówią same za siebie... A ja mam pytanie czy przed punkcja bierze się jeszcze coś z leków?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez czekam na wizyte, jeszcze pol godz. Masz racje z tymi minami... Ty juz pewnie po wizycie [emoji4] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

za wszystkie bety trzymam kciuki...dziewczyny powodzeniaaaa!!!
Aniu, tak myslalam czemu masz transfer troche pozniej niz mi się te 3 dni wyliczają - bo zakladajac ze owulka w sobote to transfer wypada po 4 dniach. I sobie przypomnialam ze dziewczyny pisały, że im trzydniowe zarodki rozmrazano dzien przed transferem i obserwowano. Czyli w dniu transferu byly 4dniowe już. Moze u ciebie tak jest.

Lekarka na pewno wie co robi, co jaj co ale dni liczyc na pewno umie. Ale zawsze mozesz soe skontaktowac i upewnic dla sposobności. :)

Aniu, tak myslalam czemu masz transfer troche pozniej niz mi się te 3 dni wyliczają - bo zakladajac ze owulka w sobote to transfer wypada po 4 dniach. I sobie przypomnialam ze dziewczyny pisały, że im trzydniowe zarodki rozmrazano dzien przed transferem i obserwowano. Czyli w dniu transferu byly 4dniowe już. Moze u ciebie tak jest.

Lekarka na pewno wie co robi, co jaj co ale dni liczyc na pewno umie. Ale zawsze mozesz soe skontaktowac i upewnic dla sposobności. :)
powiedziala ze we wtorek rozmrazaja...wiec chyba sie zgadza...mam nadzieje ze twoja beta bedzie ogromnnnaaa:rofl::happy::rofl2:

reklama
Do góry