reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, w poniedzialek było :)
Trzymaj trzymaj :)

Wlasnie przeczytalam o twoich rozmrazaniach z pierwszego transferu. Rany. Wypadly ci wszystkie wlosy wtedy czy tylko polowa?
Wiesz w klinice obiecywali zlote góry ze skutecznie rozmrażania oocytów jest okolo 80%. Dziewczyny tutaj mowily jakie sa "fakty" no i okazalo sie ze miały rację :-( niby jeszcze hiperka wpływa na jakość komórek bo bylo ich za duzo. Punkcje miałam wczesniej poprostu stymulacja nie poszla zgodnie z planem.wazne ze juz po wszystkim. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI teraz to juz musi sie udać. Kiedy beta? Dla odważnych 6dpt?:-)

reklama
Trzymamy kciuki za wysokie bety, udane wizyty i za same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

Gratulacje dla Rybki i jej słodkich chłopców! Życzymy dużo zdrowia!

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już luty - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Luty
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

27.02 - Rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27.02 - Emilianka6966 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - adunnia90 - kontrola w czasie stymulacji
27.02 - AnetaB-stok - betowanie 1
27.02 - Koniczyna82 - betowanie 1
27.02 - Małgoś86 - wizyta w czasie stymulacji

28.02 - ambicja1987 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
28.02 - Ewelin85 - transfer

01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
01.03 - zanetaanna - transfer
01.03 - pixie_dixie - wizyta u gin prowadzącego ciążę
01.03 - Oska305 - wizyta przed in vitro
01.03 - aniasiwa - transfer
02.03 - dusia88 - kontrola przed punkcją
03.-04.03 - Emilianka6966 - punkcja
04.-06.03 - adunnia90 - punkcja
06.03 - asiex - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.03 - Joko86 - pierwsza wizyta przed podejściem
07.03 - Żanka1410 - wizyta przed podejściem
07.03 - roksii89 - wizyta przed crio
09.03 - karolina1984 - kontrola przed transferem
11.03 - Ava81 - betowanie
13.03 - jaskolcia - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14.03 - kreatola - wizyta u gin prowadzącej ciążę
16.03 - Peugeotka36 - USG
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu
17.07 - Rustynka - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy możesz mnie przepisac z 7.03 na jutro na wizyte przed podejściem. Jednak okres przyszedł wcześniej :)

Wiesz w klinice obiecywali zlote góry ze skutecznie rozmrażania oocytów jest okolo 80%. Dziewczyny tutaj mowily jakie sa "fakty" no i okazalo sie ze miały rację :-( niby jeszcze hiperka wpływa na jakość komórek bo bylo ich za duzo. Punkcje miałam wczesniej poprostu stymulacja nie poszla zgodnie z planem.wazne ze juz po wszystkim. TRZYMAM ZA WAS KCIUKI teraz to juz musi sie udać. Kiedy beta? Dla odważnych 6dpt?:-)

No dobrze ci że już po...

Ej, 7dpt ;)
Chyba... bo juz 3 osoba pyta mnie czy 6. A transfer byl w poniedzialek, czy cos mi sie nie pomerdało? Bo mi wychodzi ze tydzien pozniej to 7d...

Pixie_Dixie mówiła, że ja nie miałem, więc nie wiem.
Koniczynko o ile dobrze, wiem dzisiaj betujesz życzę Ci kochana wysokiej bety
I wszystkim dziewczyna dzisiaj które betuja.
I powodzenia na wizytach.
Dzisiaj o 16 idę do ginekologa zobaczyć co tam się dzieje po punkcji trochę mam stracha :p

No dobrze ci że już po...

Ej, 7dpt ;)
Chyba... bo juz 3 osoba pyta mnie czy 6. A transfer byl w poniedzialek, czy cos mi sie nie pomerdało? Bo mi wychodzi ze tydzien pozniej to 7d...
Dobrze liczysz :) Ale wydaje mi sie ze pisalas zaraz po transferze, ze bedziesz testowac 6dpt, moze dlatego tak nam sie utrwaliło :) Kciuki!

reklama
Dziewczyny ,jaki to wasz dzień po transferze na betowanie?ja już oddałam krew i teraz czekać,bo mój 4 dpt i bety i tak jeszcze nie będzie.to moja 1 weryfikacjia.

Do góry