M@gda
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia. Ja dziś pierwsze usg. Też zaciskajcie piastki [emoji3]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Może nie będzie tak źle. Mi na kilka dni przed transferem wylazla oprycha. Kurcze smarowalam ja całymi dniami zoviraxem i innym jeszcze wynalazkiem. Zwalczylam dziada. Przyjmij może dziś taka dawkę uderzeniowa, wejdź pod kołdrę a jutro powinno być lepiej.Kurcze jutro transfer a mnie tak boli gardło że śliny nawet nie mogę przełknąć
Właśnie też mnie to zastanawia bo dziewczyny miały i po kolei jak wychodziły to wyciągały pielęgniarki im coś tam, i mówią do mnie, że już też mogę iść, a ja do nich ale ja a nie mam czegoś tam na dole i mówi, że nie! ja też miałam dużo to nie wiem od czego to zależy
Ja tylko po punkcji do wieczora miałam plamienie później już tylko takie resztki suchej krwi wyleciały i koniec było
Powodzenia. Ja dziś pierwsze usg. Też zaciskajcie piastki [emoji3]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze [emoji110]Kurcze jutro transfer a mnie tak boli gardło że śliny nawet nie mogę przełknąć
Ok [emoji6] bez paniki, bez paniki. No to nie jest takie proste hehe. Ja mam dobry układ ze swoim lekarzem i nie wyjdę póki dzidzia nie znajdzie [emoji1]Moze Ci wyciągnęła jak spałaś [emoji6]
No trzymam mocno i pamiętaj jak bedzie tylko pęcherzyk to nie panikujemy jak ja [emoji28]
Za inne dziewczyny [emoji1307][emoji1307][emoji1307] i za wysokie bety !
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio