reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jeszcze nie jestem w ciąży i nie mam urządzenia a juz wiem ze bym była jedna z tych co słuchają non stop ;)
A to nie działa na zasadzie dopplera, wiec jednak troche dziecku przeszkadza - nie wiem czy te fale dziecko odbiera jakos dźwięk czy jako podgrzewanie..

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

No to ci mowie mialam przed oczami wizje kumpeli rano przy sniadaniu detektor przypomnialo jej Sue w ciagu dnia tez detector po kolacji znow detektor a szok jak je umiala znalezc tetna to dopoero mi dzwonila z placzem Po czym mowie jej uspokouj Sue sprawdz jeszcze raz no to Po 30 min znow odzdzwonila jest jest znalazlam ,chcac uniknac tego nie kupilam detektora ;), zalezy jaka psychika macie ,kstharinka203 slucha dwa razy w tyg gora to jest ok ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie transferu nie było :sad: dwie godziny przed zadzwonili z kliniki ze nasz jedyny zarodek nie przezyl rozmrazania:sad: Z całej procedury nie miałam ani jednego transferu:sad: Nie mam już sił walczyć.....
Peeggy nie poddawaj się jeszcze. Ja po 1 stymulacji też się zalamalam, gdy zadzwonili że z 7 komórek nie mam ani jednego zarodka. Za drugim razem znacznie lepiej. Niestety kolejne wczesne poronienie mnie złamało. Nadal płacze po nocach z bezsilności jednak nadal jestem w walce. Nawet jeśli już nie dla siebie to dla mojego męża. [emoji173][emoji2]
Zbierz siły i wróć do walki !

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Halo :)
Super masz wyniki Aniu, idealne wręcz. W szoku jestem, ze tak szybko i ładnie ci sie homocysteiną zbiła. Co stosowałaś wczesniej a co teraz jesli dzie o suplementację kwasem foliowym i wit z grupy B?

Ja tez jestem w szoku! Przez lata brałam kwas foliowy, zwykły z rożnych firm, jakies zestawy witamin dla starających sie itp. Pozniej metafolin z solgara, pozniej przerwa i na początku stycznia zaczęłam B-Right z Jarrow Formulas i takie cuda wyszły

Poczytuje Was kobiety. Trzymam kciuki za Was wszystkie. Za rosnące bety, wchłaniajace się krwiaki i owocne stymulacje. Mnie niestety dopadł dół, to taki ze nawet sensu w transferze moich dwóch blastek nie widzę. Widzę dzieci i płaczę, nie z zazdrości a ze smutku nad moimi wszystkimi ciazami. Życie. W ubiegłym roku kupilismy dom z ogromnym ogrodem by dzieci miały gdzie biegać. Nawet okolice wybieralismy pod tym kątem, by było bezpiecznie. [emoji23] przynajmniej psy mają ubaw. Teraz już się nie nastawiam na sukces, co ma być to będzie. I chyba już testów wcześniej robić nie będę. Ściskam Was mocno.

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

U nas podobnie, budujemy dom z myślą o większej ilości dzieci, a jak się nie uda i będziemy we troje to nie chce tam mieszkać w ogóle. Nikt mnie nie rozumie, a ja nie mam ochoty zajmować się wykończeniem itp, co ja w tych pokojach bede robić ...

Przejrzałam kalendarz i widze , ze troche nas tu będzie transferujących w marcu.
Czas szybciej minie czekając na te bety ;)

Dziewczyny, okazało się , ze moje zarodki zamrożone są w parach... przysięgam , ze nie pamietam żeby mnie ktoś o to pytał! Wcześniej podaliśmy dwa, teraz rozważałam podanie 1, a mi dr mówi, ze po dwa są... No kurde! Nienawidzę jak ktoś mnie stawia przed faktem, bez możliwości wyboru.

Przy ponad 30dniowych cyklach , będzie ok umówić się na kontrole 13-14 dzień? Czy lepiej 11-12? To w ogóle jedna wizyta i umówi na transfer czy więcej tych podglądów będzie ?

Miło mi :) że do Was dołączyłam wczoraj miałam transfer mojego ostatniego mrożonego zarodeczka .Teraz tylko do bety -stres.a Jak u Was?

AniaCh83 miałam to samo nikt mnie nie pytał o zdanie i zamrozili 2 razem a też chciałam teraz jednego

Mam podchodzić do krio na naturalnym cyklu ,a dziś na wizycie słysze że znowu musze brać lutinus ? czy to normalne mam swoją owulagje endo itp a tu znowu lutinus?

Koniczynko ty nic nie bierzesz jak dobrze pamiętam?

reklama
Ja tez jestem w szoku! Przez lata brałam kwas foliowy, zwykły z rożnych firm, jakies zestawy witamin dla starających sie itp. Pozniej metafolin z solgara, pozniej przerwa i na początku stycznia zaczęłam B-Right z Jarrow Formulas i takie cuda wyszły

U nas podobnie, budujemy dom z myślą o większej ilości dzieci, a jak się nie uda i będziemy we troje to nie chce tam mieszkać w ogóle. Nikt mnie nie rozumie, a ja nie mam ochoty zajmować się wykończeniem itp, co ja w tych pokojach bede robić ...

Przejrzałam kalendarz i widze , ze troche nas tu będzie transferujących w marcu.
Czas szybciej minie czekając na te bety ;)

Dziewczyny, okazało się , ze moje zarodki zamrożone są w parach... przysięgam , ze nie pamietam żeby mnie ktoś o to pytał! Wcześniej podaliśmy dwa, teraz rozważałam podanie 1, a mi dr mówi, ze po dwa są... No kurde! Nienawidzę jak ktoś mnie stawia przed faktem, bez możliwości wyboru.

Przy ponad 30dniowych cyklach , będzie ok umówić się na kontrole 13-14 dzień? Czy lepiej 11-12? To w ogóle jedna wizyta i umówi na transfer czy więcej tych podglądów będzie ?

Tez bym sie wkurzyla bo ich zasranym obowiazkiem jest poinformowanie jak mroza. Mi powiedzieli ze mroza pojedyńczo...a jak bedziesz chciala miec podany 1 to drugi odzie na straty?...swinie

Do góry