reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z jednej strony bym chciała z drugiej się boję. Ale posłucham się lekarza.
To jak ja. Marzę o bliźniakach. Ale boje się ciąży bliżniaczej bardzo. Najbardziej, ze coś by sie stało jednemu i zagrażał by drugiemu. A na poród było by zdecydowanie za wcześnie.

No i postanowiłam nie kombinować i zrobić jak zdecyduje lekarz. A mój powiedział ze bierzemy jednego. Teraz zostały mi juz 3 zarodki i chyba sie nie odważę 2 na raz. Jak by oba nie trafiły na dobry moment transferu itd.

reklama
2b9f741e5089c48da5b3fe7343e665e9.jpg

Dziewczyny udało sie - drugi transfer pierwsza procedura drugie dziecko :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emi nudnych 9 miesiecy :) Bo statystyki to tylko statystyki ;) Dziewczynke juz masz to moze kolej na parke :)

No i postanowiłam nie kombinować i zrobić jak zdecyduje lekarz. A mój powiedział ze bierzemy jednego. Teraz zostały mi juz 3 zarodki i chyba sie nie odważę 2 na raz. Jak by oba nie trafiły na dobry moment transferu itd.[/QUOTE]
To jak ja. Marzę o bliźniakach. Ale boje się ciąży bliżniaczej bardzo. Najbardziej, ze coś by sie stało jednemu i zagrażał by drugiemu. A na poród było by zdecydowanie za wcześnie.

No i postanowiłam nie kombinować i zrobić jak zdecyduje lekarz. A mój powiedział ze bierzemy jednego. Teraz zostały mi juz 3 zarodki i chyba sie nie odważę 2 na raz. Jak by oba nie trafiły na dobry moment transferu itd.
Jest ryzyko. Ale i podwójne szczęście za jednym razem

reklama
Ile czasu minelo od pierwszego transferu?? Kurde gratulacje przypomnialas mi moj
08739775486df04fe3389fc042af849e.jpg
0e485fe6007facaafc19668a69592d4e.jpg

Mała 16.01 skończyła roczek transfer był 26.01

Chciałam szybciej ale u mnie wiesz do kliniki Daleko w listopadzie byłam w 3dc to za pozno a s grudniu to nikt nie chce bo swieta i urlopy [emoji23]

Do góry