husann
Fanka BB :)
A kiedy betujesz ???Ja dwie stymulacje = +6 kg [emoji23] Mam okrągła twarz i jak normalnie jestem szczupła tak jak teraz się uśmiecham to tracę pole widzenia [emoji23] Mam buzię jak pączek.
A tak poważnie to dzisiaj normalnie bym dostała okres, bym nie zwróciła na to uwagi gdyby coraz bardziej nie bolało mnie podbrzusze. Boli i ciągnie. Od analizowania objawów normalnie mnie niedługo w psychiatryku zamkną [emoji23]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mialam takie same objawy 3 dni przed beta ciagnelo o bolalo i czasem mysli przychodzily ze kolejny raz porazka ale zaraz stawialam sie do pionu i wierzylam ze jestem w ciazy. A jak szlam po wynik bety to M mowil to po nowym roku jeszcze raz sprobujemy a ja mu powiedzialam ze po nowym roku to bede juz rodzic i prosil ze jak odbiore wynik to zebym puscila mu sygnal jak sie udalo ale ja mu nie puscilam i wrocilam do domu zabeczana i jak spojrzalam na jego mine chcialam troche to przeciagnac ale nie wytrzymalam i pokazalam bete.
Cala ciaza to jest jakis stres. Czekasz czy beta bedzie przyrastac potem wizyta serduszkowa kazdy bol brzucha itp.