reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A kiedy betujesz ???
Ja tez mialam takie same objawy 3 dni przed beta ciagnelo o bolalo i czasem mysli przychodzily ze kolejny raz porazka ale zaraz stawialam sie do pionu i wierzylam ze jestem w ciazy. A jak szlam po wynik bety to M mowil to po nowym roku jeszcze raz sprobujemy a ja mu powiedzialam ze po nowym roku to bede juz rodzic i prosil ze jak odbiore wynik to zebym puscila mu sygnal jak sie udalo ale ja mu nie puscilam i wrocilam do domu zabeczana i jak spojrzalam na jego mine chcialam troche to przeciagnac ale nie wytrzymalam i pokazalam bete.
Cala ciaza to jest jakis stres. Czekasz czy beta bedzie przyrastac potem wizyta serduszkowa kazdy bol brzucha itp.
Jak jutro będzie pozytywnie to dopiero będę dzwonić do kliniki [emoji110]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie pije już herbatę z imbiru ale już nie pomaga. Jutro mam nadzieję, że na wizycie wszystkiego się dowiem. Też jestem dziwna bardziej się martwię, czy coś się zapłodniło niż o własne zdrowie jestem bardzo ciekawa
Oj, ty to jesteś cierpliwa :) Ja bym nie wytrzymała, no nie ma opcji, spod ziemi bym wydobyła ten telefon i dzwoniła dzień po punkcji.
Ach Dzidzia ........ gdzie ta moja dzidzia. ......:-p
Moja ciocia-babcia była Dzidzia. Zdzisława znaczy, ale siostry do niej Dzidzia mówiły ;)

Oj, ty to jesteś cierpliwa :) Ja bym nie wytrzymała, no nie ma opcji, spod ziemi bym wydobyła ten telefon i dzwoniła dzień po punkcji.

Moja ciocia-babcia była Dzidzia. Zdzisława znaczy, ale siostry do niej Dzidzia mówiły ;)
Może nie cierpliwa, ale boję się tej informacji, że umieram od kilku dni poświęcam z mężem wszytko i, że np. nawet jeden nie jest dobry. Wolę, żeby mi to powiedzieli prosto w oczy niż chyba przez telefon. Zresztą ja już sama nie wiem czego chcę :p

Ach Dzidzia ........ gdzie ta moja dzidzia. ......:-p

Moja kochana teściowa :D tez Dzidka :Dw życiu nie powiem do mojego dziecka dzidzia :laugh2::laugh2:

To nie wrażenie jest świetny w tym co robi.
U mnie problemem jest endometrioza i jajowód nie drożny. Szłam protokołem krótkim bo miałam spoko amh najpierw punkcja po 2 cyklach crio że względu na wysoki progesteron.
Teraz jestem w 17 tc ale wrócę do niego na pewno po rodzeństwo dla maluszka. Czekają na mnie moje 3 blastusie.
ja wiedziałam że on jest bardzo dobry chodzę już troszeczkę do niego jako jedyny wykrył polipa. Ja też mam iść krótkim protokołem też mam ok amh 1 niedrozny jajowod. Gratuluję Ci z całego serca mam nadzieję że wkrótce podzielę twój los. A powiedz mi o tym czy 1 czy2 zarodeczki kto decydował?

reklama
ja wiedziałam że on jest bardzo dobry chodzę już troszeczkę do niego jako jedyny wykrył polipa. Ja też mam iść krótkim protokołem też mam ok amh 1 niedrozny jajowod. Gratuluję Ci z całego serca mam nadzieję że wkrótce podzielę twój los. A powiedz mi o tym czy 1 czy2 zarodeczki kto decydował?
Ah i jeszcze jedno jaki koszt wyszedł?

Do góry