reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie co mogę wziąć? tak mnie mdli nie daje rady, nie mogę już pić jeść nawet leżeć... Nie rozczulam się nad sobą ale już mam dość tych mdłości!
Ps. zero telefonów z kliniki nic nie wiem, czy coś się zapłodniło :-/ jak dzisiaj dzwoniłam, żeby zapisać się na jutro to jest call center to oni mi nic nie powiedzą. Więc dopiero jutro się dowiem co i jak
Roksi ale na cała center to ci nic nie powiedzą. Ale dzwoń do lekarza albo koordynatora. A jak nie masz numeru to na infolinii poproś. Do lekarza mozesz tez napisać maila albo SMS. Maila tez ci mogą podać. Nawet ńie musisz mowić o co chodzi tylko ze sie potrzebujesz pilnie skontaktować.

A na mdlosci podobno imbir bardzo dobrze działa, może zalej sobie troche cienko pokrojonego wrzątkiem. Moja kolezanka na tym ciąże cała przeżyła. I na ziemniakach. Tylko po ziemniakach jej nie myliło :)

reklama
Beata, my idziemy jakoś w miarę podobnie, chociaż Ty o ok. 2 tygodnie mnie wyprzedzasz. Czujesz już ruchy? Bo w poniedziałek na wizycie położna mnie o to zapytała i się mocno zdziwiłam, dlaczego tak wcześnie. W pierwszej ciąży poczułam dopiero chyba w 22-23 tygodniu. Wiem, że teraz może być wcześniej, ale w 16-tym?

Roksi ale na cała center to ci nic nie powiedzą. Ale dzwoń do lekarza albo koordynatora. A jak nie masz numeru to na infolinii poproś. Do lekarza mozesz tez napisać maila albo SMS. Maila tez ci mogą podać. Nawet ńie musisz mowić o co chodzi tylko ze sie potrzebujesz pilnie skontaktować.

A na mdlosci podobno imbir bardzo dobrze działa, może zalej sobie troche cienko pokrojonego wrzątkiem. Moja kolezanka na tym ciąże cała przeżyła. I na ziemniakach. Tylko po ziemniakach jej nie myliło :)
Właśnie pije już herbatę z imbiru ale już nie pomaga. Jutro mam nadzieję, że na wizycie wszystkiego się dowiem. Też jestem dziwna bardziej się martwię, czy coś się zapłodniło niż o własne zdrowie jestem bardzo ciekawa

Beata, my idziemy jakoś w miarę podobnie, chociaż Ty o ok. 2 tygodnie mnie wyprzedzasz. Czujesz już ruchy? Bo w poniedziałek na wizycie położna mnie o to zapytała i się mocno zdziwiłam, dlaczego tak wcześnie. W pierwszej ciąży poczułam dopiero chyba w 22-23 tygodniu. Wiem, że teraz może być wcześniej, ale w 16-tym?
Chyba jakoś podobnie :)
Wiesz co, czasami coś tam mi tak jakby bulgotalo w brzuchu,ale nie wiem czy to jest to :)
To moja pierwsza ciąża,więc jeszcze nie poznaje :) podobno faktycznie doświadczone mamy potrafią już wyczuć od 16 tyg :)
Czekam niecierpliwie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, i embrioglue i nacinalismy [emoji846]

Boje sie bardzo, ale pracuje nad tym [emoji6] doktor kazał do siebie przyjechać gdzieś za dwa tygodnie, ale jeszcze sie nie umawiałam, tak myśle, ze moze zrobię jeszcze jedna betę ale zobaczę ....
Dziękuje dziewczyny za wsparcie i za [emoji1307], Ewunka zobaczymy co tam wytancowalas [emoji6] i moze jeszcze nie przestawaj [emoji8]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Masz wątpliwości. ? Bliźniaki :D

Właśnie pije już herbatę z imbiru ale już nie pomaga. Jutro mam nadzieję, że na wizycie wszystkiego się dowiem. Też jestem dziwna bardziej się martwię, czy coś się zapłodniło niż o własne zdrowie jestem bardzo ciekawa

Roksi, mam nr do Doktor, moze Ci napisze. Ona odpisuje na SMS

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem wam coś w sekrecie. Tylko mnie nie zlinczujcie błagam.
NIENAWIDZĘ słowa "dzidzia". Dzidziuś spoko, bez szału u mnie ale może być. Od Dzidzi dostaję oczoprzewrotu, boje się, że mi tak zostanie. Szczególnie w takim kontekście:
"Postanowiliśmy z chłopakiem zrobić sobie dzidzię, kochaliśmy sie tydzień temu, myślicie żeby już testować?"

No musiałam sie w końcu przyznać ;)
Wiem, jestem straszna...
Dusiłam to w sobie od miesięcy :)

DZIDZIA [emoji12]

Roksi mi pomogaly te małe deserki owocowe dla dzieci, po dwie łyżeczki sobie jadłam i było oki

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Do góry