Koniczyna82
Fanka BB :)
A w związku z tym poziom prg zależy tylko i wyłącznie od zewnętrznie przyjmowanych preparatów (na cyklu sztucznym) a nie od wzrostu bety...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama bym baaardo chciała, żebyś tą drogę wymyśliła bo ja mam mega stres z progesteronem. Tzn. nie miałam zleconego badania ani przed transferem ani po ani w ogóle. tylko betę mam zrobic 9dpt. A stresuję się bardzo bo nie wiem jak ten lutinus się wchłania u mnie, mam standardową dawkę 3x100. Doktor zlecił mi badanie progesteronu w 12dc zanim jeszcze zaczełam go przyjmować, więc nie mam pojęcia jak on na mnie działa i czy to dawka wystarczająca. A jeśli nie jest a ja nie produkuję go sama to... sama rozumiesz. Problem w tym, że jak zdałam sobie z tego sprawę to już trochę za późno żeby zmienić cokolwiek nawet jak bym zbadała go sama z siebie. sprawdzę jaki jest jego poziom razem z betą, przynajmniej będzie to jakieś info na przyszłość nawet jeśli beta będzie <1Myślę, myślę i jeżeli nie ma innej opcji na produkcję progesteronu. Nie wiem, w magiczny sposób przez nadnercza, czy cokolwiek innego..No powiedz, ze jest!! plizzz to muszę zwrócić honor
a jesli na naturalnym cyklu bede robic crio to nie warto zrobic sobie progesteronu przed transferem?jesli tak to kiedy...?po owulacji?czy to ma sens?Zobacz załącznik 792908
Odwdzięczam się wykresikiem:-)
POJAWIENIE się HCG i wzrost PRG. Poza tym po transferze bierzesz prg. No chyba, że twój cykl nie jest do końca stłumiony.
Bardzo fajny wykres mi właśnie już beta hcg zaczyna spadać 03 stycznia bylo 177.000 a 24 stycznia bylo 106.500 a progesteron zaczyna mi rosnąć bo mam 50 ng/ml (toz to szok bo nigdy tak wysokiego nie miałam ) pewnie lozysko juz przejelo dzialke produkcji prog.[emoji14]Zobacz załącznik 792908
Odwdzięczam się wykresikiem:-)
POJAWIENIE się HCG i wzrost PRG. Poza tym po transferze bierzesz prg. No chyba, że twój cykl nie jest do końca stłumiony.
o, no i to się nazywają dobre wiadomościWracamy z dwójka dzieciaczkow [emoji16]
Z 6 moich komórek zaplodnilo się aż 5. 2 najlepsze podali a 3 będę trzymać do 5 dnia i mrozic jeszcze jestem w szoku.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom