reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
A w ogóle dziewczyny, wiedziałyście że hibiskus może mieć działanie poronne? Tak sobie przypomniałam. Kiedyś odkryłam to przypadkiem jak szukałam zamiennika na kawę i herbatę w ciąży.
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
Roksii89
U nas podobny przypadek, za bardzo jeszcze nie pomogę bo jestem na początku drogi dopiero mam stymulację. Powodzenia i witamy :-)Hej dziewczyny. Jesteśmy po nieudanej IUI, wyniki męża coraz gorsze. Nie chcemy próbować dalej, bo to się mija z celem. Jesteśmy zdecydowani na in vitro. Przeraża mnie cały ten proces. Ktoś mógłby opowiedzieć jak to wszystko wygląda? Nie chcę teorii, ale realne przeżycia....
Koniczynko...leczymy się cały czas w tej samej klinice. Mój M ma cały czas morfologię 2% bez zmian. Do tego ruchliwość i ilość też niezbyt... Przeraża mnie, że tyle energii pieniędzy leków stresów psychicznych i fizycznych i może się nie udać
dzięki za miłe powitanieU nas podobny przypadek, za bardzo jeszcze nie pomogę bo jestem na początku drogi dopiero mam stymulację. Powodzenia i witamy :-)
A czym stymulacja?
Roksii89
3. Kobiety w ciążyA w ogóle dziewczyny, wiedziałyście że hibiskus może mieć działanie poronne? Tak sobie przypomniałam. Kiedyś odkryłam to przypadkiem jak szukałam zamiennika na kawę i herbatę w ciąży.
Nie istnieją rzetelne badania, które określałyby czy kobiety w ciąży mogą pić herbatę z hibiskusa, jednak niektórzy naukowcy twierdzą, że w hibiskusie znajdują się substancje, które mogą wywołać poronienie. Z tego powodu herbata z hibiskusa nie jest zalecana kobietom w ciąży.
Roksii89
W drugi dzień @ Elonva teraz puregon i orgalutrandzięki za miłe powitanie
A czym stymulacja?
Mawila
Nie martw się lekarze na pewno wykrzesaja kilka zacnych wojownikówKoniczynko...leczymy się cały czas w tej samej klinice. Mój M ma cały czas morfologię 2% bez zmian. Do tego ruchliwość i ilość też niezbyt... Przeraża mnie, że tyle energii pieniędzy leków stresów psychicznych i fizycznych i może się nie udać
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
powiem wam ze za pierwszym swiezym transferem bylam zielona..prawie mnie nie dziwi ze oblalam.teraz po lekturze waszych postow czuje sie jakbym do drugiego egzaminu(poprawkowego) podchodzila bardzo przygotowanagratuluje wiedzy dziewczyny!!!Z WAMI INVIRTO NIE STRASZNE!!!
reklama
Hooope86
Mieszkam na Śląsku w Tarnowskich Górach wpadaj cie kiedy chcecie
Byłam tam w listopadzie u znajomych!
Następnym razem jak bede to juz napewno bedziesz z wózkiem chodzic po TG![emoji1303]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: