reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy mogę teraz podczas stymulacji wypić herbatę imbirem wiem co on działa p/wymiotnie. Położyłem się spać i chyba leki dopiero teraz dzieją prawie na maxa nie boli mnie tak bardzo normalnie jak na @ ale chcę mi się bardzo bleeee

reklama
A w ogóle dziewczyny, wiedziałyście że hibiskus może mieć działanie poronne? Tak sobie przypomniałam. Kiedyś odkryłam to przypadkiem jak szukałam zamiennika na kawę i herbatę w ciąży.

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony

Hej dziewczyny. Jesteśmy po nieudanej IUI, wyniki męża coraz gorsze. Nie chcemy próbować dalej, bo to się mija z celem. Jesteśmy zdecydowani na in vitro. Przeraża mnie cały ten proces. Ktoś mógłby opowiedzieć jak to wszystko wygląda? Nie chcę teorii, ale realne przeżycia....
U nas podobny przypadek, za bardzo jeszcze nie pomogę bo jestem na początku drogi dopiero mam stymulację. Powodzenia i witamy :-)

Koniczynko...leczymy się cały czas w tej samej klinice. Mój M ma cały czas morfologię 2% bez zmian. Do tego ruchliwość i ilość też niezbyt... Przeraża mnie, że tyle energii pieniędzy leków stresów psychicznych i fizycznych i może się nie udać:(

A w ogóle dziewczyny, wiedziałyście że hibiskus może mieć działanie poronne? Tak sobie przypomniałam. Kiedyś odkryłam to przypadkiem jak szukałam zamiennika na kawę i herbatę w ciąży.

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony
3. Kobiety w ciąży
Nie istnieją rzetelne badania, które określałyby czy kobiety w ciąży mogą pić herbatę z hibiskusa, jednak niektórzy naukowcy twierdzą, że w hibiskusie znajdują się substancje, które mogą wywołać poronienie. Z tego powodu herbata z hibiskusa nie jest zalecana kobietom w ciąży.

Koniczynko...leczymy się cały czas w tej samej klinice. Mój M ma cały czas morfologię 2% bez zmian. Do tego ruchliwość i ilość też niezbyt... Przeraża mnie, że tyle energii pieniędzy leków stresów psychicznych i fizycznych i może się nie udać:(
Nie martw się :) lekarze na pewno wykrzesaja kilka zacnych wojowników :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry