Nataliaa93
Fanka BB :)
Pixie_Dixie trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakby co kochana mam Lamette, której na pewno nie zuzyje jeśli chcesz daj znać to Ci wyśleCzęść dziewczyny. Wraca do was po poradę.... W skrócie.... Choroba Gravesa Beschedowa ...Obecnie Tsh 2,4 ale anty Tpo zaszalalo dużo ponad normę, zmiana lekarza, decyzja o 3 próbach na Lametta, ale do tego Eutyrox...Jejka, trochę się obawiam żeby nie zaszaleć z tą tarczycą i znowu żebym nie walczyła z nadczynnością bo to dużo gorsze od niedoczynności.... Czy któraś z was ma podobne doświadczenia,;(
To w Bialym wizyta do in vitro kosztowala 250 zl tez bez zadnych badan. Ale teraz weszlam na cennik i jest zmieniony i ceny w gore. Bo zwykla wizyta kosztuje teraz 160-180 zl a np badania prenetalne placilam po 350 zl a teraz juz 430 zlU nas nas w Ol wizyty byly od 160 do 250 zl bez dodatkowych badan
Tu masz cennik ArtemidyFaktycznie różnica cenowa straszna!
Ja wybrałam klinikę pierwszą jaka mi się pokazała w Google! nie miałam pojęcia nic na ten temat byłam ciemna myślałam, że cenny wszędzie takie same i, że jak pójdę na wizytę to powiedzą, że wszystko Oki ale wyszło jak wyszło ! Już zapłaciłam i zostaje mi tylko liczyć na cud, że będzie wszytko Oki przy pierwszym podejściu ale im bliżej tym wiem, że nie ma szans. Może i dobrze bo jak bym myślała, że będzie ciąża przy pierwszym podejściu i jak by nie było to nie będę może tak załamana. Jak nir wyjdzie u nas to zmieniam klinikę bo nie będzie mnie stać znowu tyle zapłacić!
I nie chodzi w tym wypadku o pieniądze, bo to małżeństwo ma pieniądze. Wiec czy wydadzą 60
To ja chyba zapłaciłam najwięcej punkcja i IMSI 5800 embriotransfer 800 mrożenie 2 zarodków 550 plus wizyty i leki
A pewnie. Za 10 lat się będziesz martwić, żeby wszy nie złapało na zimowisku. Codziennie ostatnio taka reklama mi na aplikacji bb wyskakuje
Będzie dobrze!
.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony