reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A powiedz mi konkretnie co to za klinika????
Ja szukam dobrej ale i taniej :( bo kolejne 15-28 tys mnie przeraża ;(

Wrocław.
Mniejsze kliniki
Gdzie nie idzie wszystko taśmowo.
A ostatnio tak niestety potraktowali moja przyjaciółkę

Poszła z gotowcami. Po wycięciu jajowodu, z drugim niedrożnym do jednego z polecanych lekarzy. Dokładnie nawet nie przejrzał dokumentów i powiedział "w pani przypadku 3 inseminacje wystarcza, a jak nie to pózniej invitro"
"Panie doktorze ale w wypisie ze szpitala jest napisane ze nie mam jajowodu a drugi niedrożny"
"Aha dobrze ze pani wspomina, to od razu invitro. Zrobić badania z kusty, Z tymi badaniami do mnie i zaczynamy"
200 zł za wizytę.
Wyszła wściekła jak osa ze nawet nie przeczytał wypisu ze szpitala

Poszła do innej kliniki, poświęciła lekarka 1.5 godziny czasu na przeglądnięcia wszystkich badań, wizyt w szpitalu i decyzja podjęta.
W marcu invitro
Calosciowy koszt 6200 zł z lekami do stymulacji

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki za udany transfer i same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już styczeń - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

21.01 - Pixie_Dixie - criotransfer

23.01 - Jo_asia79 - betowanie
24.01 - ziółko87 - badania prenatalne 1
25.01 - Ewunka - histeroskopia
26.01 - mawila - badanie prenatalne 1
27.01 - Koniczyna82 - betowanie 1

03.02 - Klarsa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.02 - rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.02 - ema51 - USG "połówkowe"
06.02 - rybka14 - badania prenatalne 3
07.02 - ambicja - badania prenatalne
08.02 - Ewunka - kontrola
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / badania prenatalne
01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][eDdziegkjgmoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiszesz mnie 17.02. wizyta
☺ dziekuje ☺

Trzymamy kciuki za udany transfer i same dobre wiadomości!
Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesięczne domki mamuś :* [emoji173]

Już styczeń - kobietki, to będzie nasz rok. Niech przyniesie kolejne ciąże! Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Rok 2016 zakonczony pozytywnymi wiadomościami :) :) forum odczarowane :) ciąg dalszy pozytywnych wiadomości :yes::yes::yes:;):)
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):*
Styczeń
Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo

21.01 - Pixie_Dixie - criotransfer

23.01 - Jo_asia79 - betowanie
24.01 - ziółko87 - badania prenatalne 1
25.01 - Ewunka - histeroskopia
26.01 - mawila - badanie prenatalne 1
27.01 - Koniczyna82 - betowanie 1

03.02 - Klarsa - wizyta u gin prowadzącego ciążę
03.02 - rustynka - wizyta u gin prowadzącego ciążę
06.02 - ema51 - USG "połówkowe"
06.02 - rybka14 - badania prenatalne 3
07.02 - ambicja - badania prenatalne
08.02 - Ewunka - kontrola
10.02 - Maryn123 - pierwsza wizyta przed podejściem
17.02 - Peugeotka36 - wizyta u gin prowadzącego ciążę / badania prenatalne
01.03 - BeataWarszawa - badania prenatalne 2
14.04 - Peugeotka36 - termin cc
18.06 - kreatola - termin porodu
10.07 - Maddie@ - termin porodu
12.07 - Klarsa - termin porodu

Skontrolujcie kalendarz, gdzie którą dopisać :)

;)8-)
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

kreatola, dopisz mnie na 30 stycznia na wizyte u gina prowadzacego ciaze :)

No to pieknie. Gratulacje i oby dzidzia rosla i dawala duza szczescia mamusi :) Ja dopiero jestem na poczatku drogi, teraz zblizam sie do 6t i nadal czekam na upragnione serduszko!

Spokojnie, za chwileczkę zobaczysz pięknie mrugajacy punkcik [emoji5] mam wrażenie, że ciąża to życie od wizyty do wizyty[emoji4]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

In vitro poszlo do gory teraz oplata programowa wynosi 2200 a punkcja i trnsfer 2600.
Ale wizyty ginekologiczne tez poszly do gory bo zawsze placilam za wizyte 120 (chyba ze jakies mialam dodatkowe badania to wiecej) a teraz 180.
U nas nas w Ol wizyty byly od 160 do 250 zl bez dodatkowych badan

reklama
Do góry