reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ratujcie robiłam badania przed in vitro 30 miałam zgłosić się do lekarza aby wdrożył stymulke. Okazało się że mam dna uraplasme co teraz czy ktoś przez to przechodziła?

To wszystko sie przesunie, ja miałam i z mężem antybiotyki braliśmy i po 2 tyg kontrola, po której wyszło ze juz urea nie mam ale mam inna której wcześniej nie miałam [emoji15][emoji12] i lekarz to olał

Pixie zacisnij mocno nozki i nie wypuszczaj kropusia.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za kropusia

Pixi
[emoji256][emoji256][emoji256]
[emoji106][emoji106][emoji106]

.......................................................................
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, pierwszy przytulony

PixiDixi [emoji1303]trzymam kciuki [emoji255]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pixi: wielkie kciuki!!!

Pixi_Dixi powodzenia przytul kropka to twoj dzien niech zostanie z toba na 9 miesiecy :)

Pixie_Dixie trzymam kciuki :) [emoji110]

Pixie_Dixie trzymam kciuki przytul mocno kropka :)

No czekam dziewczyny, stres i chyba sie posikam zaraz [emoji12]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

reklama
Masakra dziewczyny ja za wizyty przed płaciłam 80 zł a jak zdecydowaliśmy się na ivf to wizyty co drugi dzień i badanie prg i estr za darmo płaciłam tylko za leki z refundacja ok 1500 i potem tylko za punkcjie i transfer chyba 4800 a miałam już to najlepsze a potem za dwa zarodki do zamrożenia 500zl i tyle podchodząc prywatnie nie z programu a i za wszystkie inne badania te nie płaciłam
Ooo to ful wypasik jak badania tez w pakiecie
Mniejsza o wiekszosc powinno byc darmowe tak jak pisze hoope i juz :)

To wszystko sie przesunie, ja miałam i z mężem antybiotyki braliśmy i po 2 tyg kontrola, po której wyszło ze juz urea nie mam ale mam inna której wcześniej nie miałam [emoji15][emoji12] i lekarz to olał

No czekam dziewczyny, stres i chyba sie posikam zaraz [emoji12]

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Trzymaj pecherz w ryzach :)

Na pierwszą wizytę poszłam w moim mieście i za nią nie płaciłam (260)bo lekarz przyjmował w przychodni gdzie mam pakiet enelmed. Za 2 kolejne w Białymstoku a i owszem nie pamiętam 100 -160 ale ja nie wiem Artemidzie tylko w medicover miałam wizyty.
Ale chyba punkcje i transfer w szpitalu tak jak my ?

W mojej klinice też drogo. ICSI 4500(razem z punkcja i swiezym transferem), crio transfer (wraz z AH)1200, mrożenie zarodków (taka sama cena mrozenie jajeczek)1000(pierwsza slomka)500(kolejne slomki), nacięcie osłonki AH 600, do tego pierwsza wizyta 150, kolejne wizyty 120, leki do stymulacji i po transferze (ok.3500),dodatkowe koszty przechowywania jajeczek, zarodków i nasienia przez kolejny rok po 500 zł. Badania przed procedura i w trakcie ok.2500. W sumie nazbiera się niezła kwota :-(

reklama
Do góry