Koniczyna82
Fanka BB :)
Kiedys slyszalam ze placze Sue w ciazy I se myslalam jak to tak mozna plakac ?? ... a teraz dziewczyny doslownie wkurza mnie nawet korek na ulicy I ja Po srodku niego i nawet o to chce mi Sue ryczec, mowie COs di meza jesli tego nie zrobi JuZ to JuZ mi Sue chce ryczec ... tak szybko nerwy mi puszczaja ze szok ... cierpliwosvi
Koniczynka ty rob jak uwaza sz sadze ze gdybym wyczytala tez bym jadla ananas I te dieta bialkowa,wiadomo chcemy jak najlepiej ,ja kovhalam fajeczki i kawke a rzucilam ,ja tylko pisze jak to u mnie wygladalo Po transferze ,trzymam kciyki mocno [emoji110]️[emoji110]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam tak, ze jak jest faza (cyklu...) to wyciąga mi łzy wszystko. Szczególnie taka "podniosła muzyka" nawet w reklamie budyniu... Masakra, siedzę, wysmaruje nos, zero wzruszenia, a łzy same ciekną. Potrafią pocięć na bajce dla dzieci. Do kina w ogóle tuszu nie mogę używać. A ja raczej z tych twardo stąpających po ziemi, wszystko rozbijam o prawdopodobieństwo i statystykę. Niestety, moje gruczoły łzawe sa nie do końca moje.
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.