reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ha ha no moja powiedziała,że mam nic nie czytać w internecie bo mnie ochrzani ;)
A badań to już mam rozpisane na 2 miesiące na przód :)
Ale zapytam,zobaczę co powie :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oni wszyscy mówią żeby nie czytać dr Google, nie słuchać co piszą na forach itp. Po części się zgadzam, ale akurat tu dowiedziałam się o nospie, magnezie no i ananasie [emoji16]

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]

reklama
1.03? Toć to wieczność...
Ja do tej pory mimo, że miałam częste wizyty to i tak do 4 dnia po wizycie byłam spokojna a potem odliczałam dni do kolejnej wizyty, im bliżej tym było mi gorzej...i znów wizyta, masa szczęścia, chwila spokoju i zaraz znów strach.. Koniczynka chyba z Tobą pójdę do psycho [emoji33]

Do tej pory dziecięce rzeczy oglądałam oglądałam z dystansem..ale już chyba mogę trochę wyluzować :)

I IVF - mój Bąbelek ma 13 tygodni [emoji173][emoji703][emoji480][emoji304][emoji184][emoji320][emoji322][emoji324][emoji318]
1.03 mam usg drugie prenatalne :)
Wizytę mam wcześniej,18.01 może tam mi podejrzy ;)
Czekam cierpliwie :)
Mi się na szczęście udało jakoś poukładać w głowie i jakoś na spokojnie już podchodzę,jak już wiem że póki co prenatalne i nifty są ok.
Jedynie co mnie martwi to brak brzuszka
Niektóre przyszłe mamy kupują już od 3 miesiąca,więc myślę że śmiało możesz oglądać :)
Ja sobie dodaje wszystko do ulubionych;) później tylko do koszyka i płać i płacz ;)

Oni wszyscy mówią żeby nie czytać dr Google, nie słuchać co piszą na forach itp. Po części się zgadzam, ale akurat tu dowiedziałam się o nospie, magnezie no i ananasie [emoji16]

Ja też, dlatego po prostu pytam o badania i nie mówię czemu mnie to interesuje ;)
Mniej wiedzą, dłużej żyją [emoji14]

Peugeotka
Ja usg miałam co wizytę ale chodziłam prywatnie i to w 4d i w tym szkołę rodzenia na basenie taki aerobik dla ciężarówek [emoji14] ale najchętniej cały czas bym była podpieta pod usg tak to już jest z nami mamusiami cały czas się martwimy
Ja już się zastanawiam nad kupieniem takiego urządzenia (nie wiem jak się ono nazywa) do słuchania serduszka w domu...chyba by mnie to uspokoiło.. [emoji16]

Ja już się zastanawiam nad kupieniem takiego urządzenia (nie wiem jak się ono nazywa) do słuchania serduszka w domu...chyba by mnie to uspokoiło.. [emoji16]

18d441418b8219b54ae1ca3e926e6ba8.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak byłam ostatnio na zabiegu z akupunktury to słuchałam właśnie na takim urządzeniu :)
Nie wiem jakie są dostępne na rynku,ale generalnie dość słabo słychać było,ale coś tak pikalo :)

1.03 mam usg drugie prenatalne :)
Wizytę mam wcześniej,18.01 może tam mi podejrzy ;)
Czekam cierpliwie :)
Mi się na szczęście udało jakoś poukładać w głowie i jakoś na spokojnie już podchodzę,jak już wiem że póki co prenatalne i nifty są ok.
Jedynie co mnie martwi to brak brzuszka
Niektóre przyszłe mamy kupują już od 3 miesiąca,więc myślę że śmiało możesz oglądać :)
Ja sobie dodaje wszystko do ulubionych;) później tylko do koszyka i płać i płacz ;)

No i ja niby tylko PAPPA robiłam, ale psychicznie jest mi dużo lżej :)
Ja już brzuszek mam..nawet spory...aż sama się dziwię, ale mąż się cieszy :) już tak się wyczuł, że pod choinkę dostałam poduszkę ciazową do spania :) i dziś sam w niej spał [emoji41][emoji6]

No i ja niby tylko PAPPA robiłam, ale psychicznie jest mi dużo lżej :)
Ja już brzuszek mam..nawet spory...aż sama się dziwię, ale mąż się cieszy :) już tak się wyczuł, że pod choinkę dostałam poduszkę ciazową do spania :) i dziś sam w niej spał [emoji41][emoji6]

Kurcze,ale Ci zazdroszczę :)
Mój M co chwile mi zagląda pod bluzkę i szuka,pyta czy kopie itp :)
Chociaż od jakiś 2 dni to czuję czasami na dole brzucha tak jakby mi tak czasami jakiś motyl latał :)
Może to jakieś pierwsze oznaki ;)

reklama
Do góry