reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzisiaj jestem taka szczęśliwa, że w styczniu zaczynamy najlepszy prezent na święta. Mam jakieś przeczucie, że się uda wszytko, oby tak było! Dawno nie było mnie na forum i widzę, że coraz więcej brzuszków brawo dziewczynki :-*
To na pewno się uda!!! Tylko nie trac tej wiary [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny sprawdze jeszcze dla pewności za dwa dni na szczęscie mam jeszcze 2 mrożaczki więc nie jest tak zle.Czasami myśle ze mój zapas szczęscia sie wyczerpał bo przeciez mam już jedno dziecko może dlatego nic z tego :frown:

Dziewczyny co do PAPPA to jeszcze raz napiszę... U mnie po dobrym usg, wszystko w normie, nawet NT w górnej granicy normy PAPPA wyszło 1:3 ZD :( w wieku 33 lat, nie paląca, chuda i ciąża naturals. Amniopunkcja potwierdziła. 5% dzieci z ZD nie ma zauważalnych na usg markerów w czasie pierwszych prenatalnych. Jak macie w pakiecie to nawet się nie zastanawiacie czy robić. No chyba, że robicie Nifty jeśli ktoś może sobie na to pozwolić.

Krealtola, mam nadzieję że PAPPA Cię uspokoi, poznałam w ciagu ostatniego roku dziesiątki historii gdzie NT było troszkę wyższe, potem się wchłonęło a dzieci zdrowe jak rybki.

Ema51 - przy ryzyku wyliczonym przez PAPPA 1:200 tez się mówi ze jest podwyższone a w praktyce prawie wszystkie ciąże są zdrowe. Wiem, że to czekanie jest okropne i bez sensu że cię lekarz zestresował. Postaraj się nie czytać o PAPPA teraz bo bez wyniku nic nie wykombinujesz a stresu się najesz co niemiara.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Jestem mega szczęśliwa, wiadomo, że to dopiero początek drogi, ale ważny punkt jest już za nami. Mam zwolnienie jeszcze na dwa tygodnie, żeby nie złapać w tym czasie żadnego przeziębienia.
A uczucie faktycznie mega, chociaż tak naprawdę ja na tym USG widziałam tylko mrugający punkcik, no ale o to chodziło:) Doktor powiedziała, że na ten moment jest wszystko ok i nie ma żadnych zastrzeżeń.

reklama
Do góry