reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Już wiem jaki mam brać lek w 2 dzień @ elonva150 któraś z was to brała?

Roksi, nie wiem co to, miałam jedna stymulację na innych lekach. Ale masz zaraźliwy entuzjazm, chętnie się do niego podłączę - też czuję, ze się uda :) Podchodzę w przyszłym cyklu do crio, to będzie mój pierwszy transfer (odroczony), prawdopodobnie w drugim tygodniu styczńia. Będziemy jakoś razem betować :)

Nastepne usg uslyszysz JuZ serce i zobaczysz jak sie rusza;)) yupiiiii

Tzn niewiem kiedy masz Nast usg ja mialam w klinice w 7 tyg potwierdzic ciaze I widzialam tylko pykajace serce a prenatalne w 13 ,choc wiem ze w pl chyva wczesniej sa prenatalne ,tak czy siak Nast usg uslyszysz JuZ bicie;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I jak się czułas było dużo jajeczek po tym leku? ja naprawdę jestem w tym wszystkim ciemna jak tu czytam co dziewczyny piszą ale jeszcze się wszystkiego nauczę

Kazda kobieta odczowa stymulacje inaczej kochana,jedne te sama dawke tego samego leku leza w lozku tydzien a nawet dluzej a inne od razu wstaja na nogi i jakby nie bylo punkcji (czego ci zycze!!!)
;))

Roksi, nie wiem co to, miałam jedna stymulację na innych lekach. Ale masz zaraźliwy entuzjazm, chętnie się do niego podłączę - też czuję, ze się uda :) Podchodzę w przyszłym cyklu do crio, to będzie mój pierwszy transfer (odroczony), prawdopodobnie w drugim tygodniu styczńia. Będziemy jakoś razem betować :)
Super ciszę się, że nie będę sama, mówię wam jestem dzisiaj taka szczęśliwa cały świat się teraz wyjadę piękny, z mężem zrobiłam drineczka i świętujemy. Mam nadzieję, że nasze bety będą wysokie. Nie wiem już co mam pisać bo jestem taka szczęśliwa, wiem, że będzie wszystko dobrze i juz za 1,5 miesiąca będę nosić pod sercem moje małe szczęście lub szczęścia bo chce podać dwie komórki o ile tyle będzie,ale napewno będą.

reklama
Nastepne usg uslyszysz JuZ serce i zobaczysz jak sie rusza;)) yupiiiii

Tzn niewiem kiedy masz Nast usg ja mialam w klinice w 7 tyg potwierdzic ciaze I widzialam tylko pykajace serce a prenatalne w 13 ,choc wiem ze w pl chyva wczesniej sa prenatalne ,tak czy siak Nast usg uslyszysz JuZ bicie;))

Następną mam w 11 tygodniu, 9 stycznia, pewnie będę już mogła usłyszeć serduszko [emoji5]
I jak się czułas było dużo jajeczek po tym leku? ja naprawdę jestem w tym wszystkim ciemna jak tu czytam co dziewczyny piszą ale jeszcze się wszystkiego nauczę

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry