nadzieja90
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie. Powtórz ja za dwa dni. Ja w 8dpt miałam 17,6
przy drugim podejściu, to był kriotransferZa którym podejściem udało się zajść w ciążę?
Dlaczego myslisz ze nic z tego ???!!! Nie mozemy tak myslec !,musimy myslec zawsze pozytywnie
Nue mysl o miesiaczce w tym momencie!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I tak muszę w poniedziałek powtórzyć ale jakoś już straciłam nadzieję
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Jakoś nie wierze, że może się udać za pierwszym razem... wszyscy próbują po tyle razy. Wcale mi się nawet nie chce już iść na tą betę. Nie wiem też czy to nie za szybko 9 dni po transferze 4dniowych blastek.
Miłego piątkowego wieczoru :*
Jakoś nie wierze, że może się udać za pierwszym razem... wszyscy próbują po tyle razy. Wcale mi się nawet nie chce już iść na tą betę. Nie wiem też czy to nie za szybko 9 dni po transferze 4dniowych blastek.
Miłego piątkowego wieczoru :*