reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, ja już po wizycie. Nasza Kropeczka już jest większą Kropeczką i ma 8,3 mm.
Słyszeliśmy też przez chwilę bijące serduszko:) Dostałam rozpiskę leków do końca i mam w ciągu dwóch tygodni stawić się u lekarza, który będzie prowadził ciążę.
Zobacz załącznik 786883
Piekny widok. Teraz z miesiaca na miesiac kropeczka bedzie coraz wieksza na nastepnej wizycie zobaczysz juz wiecej niz tylko kropeczke z bijacym serduszkiem

Sama jestes gruba [emoji12]

Takie sa bodajze statystyki. I z tego co widze to sporo dziewczyn zachodzi za 2-3 razem. Czesc po duzej ilosci podejsc, czesc za pierwszym podejsciem.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Statystyki kochana to 23/30% na 100 przy pierwszym ivf a drugie az 46% wiec jest riznica

Od rana musisz wcisnac COs swoje z szacuneczkiem oczywiscie .....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja już po wizycie. Nasza Kropeczka już jest większą Kropeczką i ma 8,3 mm.
Słyszeliśmy też przez chwilę bijące serduszko:) Dostałam rozpiskę leków do końca i mam w ciągu dwóch tygodni stawić się u lekarza, który będzie prowadził ciążę.
Zobacz załącznik 786883

[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji108]
Super

Zobacz załącznik 786883
Super! Wielkie gratulacje [emoji5] oby to była dobra wróżba na moją poniedziałkowy wizytę [emoji5]

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

czesc dziewczyny.bardzo was prosze o pomoc.mojego lekarza nie ma dzis w klinice a zrobilam betke jestem w 10 dpt wyszlo 20.sikacze nie wychodzily do wczoraj...ocencie sytuacje...czytam was troszke i licze na pomoc...

czesc dziewczyny.bardzo was prosze o pomoc.mojego lekarza nie ma dzis w klinice a zrobilam betke jestem w 10 dpt wyszlo 20.sikacze nie wychodzily do wczoraj...ocencie sytuacje...czytam was troszke i licze na pomoc...
Moim zdaniem jeśli bierzesz jakieś leki (progesteron, estradiol etc.) powinnaś brać je dalej i powtórzyć betę w poniedziałek. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok :) pozdrawiam

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie .. no dlatego mowie ci ja to dziwaczka bo JuZ wstaje w takich momentach jak ptaszek I cwirkam Po domu a tu tyle czekania jeszcze ,prenatalne tak samo,egzaminy jakies tak samo [emoji85][emoji85][emoji85][emoji23][emoji23]

Troszke mi przykro nigdy nie slyszalam od kogos ze nie pisze Po pl dobrze i ze pisze jakbym nie miala szacunku lub ze ktos moje pismo irytuje i przestaje czytac........
Dostalam jakby w twarz [emoji57]

Sciskam kciuki za owe forum!!!!!

Peugeotko36 nie napisałam, ze Twoje pismo mnie irytuje. Tylko, ze ja się irytuje bo ciężko mi zrozumieć co piszesz.
Powodzenia na wizycie [emoji4]

reklama
Zobacz załącznik 786883
Za którym podejściem udało się zajść w ciążę?

Do góry