kreatola
Fanka BB :)
Przykro mi...Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi...Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
Tak strasznie mi przykro....bardzo Ci współczuje....Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
Hejka, ja tez dziś paskudnie, tylko u mnie krzyż... W klinice powiedzieli, ze może bolec.. Ale boje sie po prostu..A nie masz żadnych skurczów? Nie boli Cię brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzień
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila brzuch nadal boli, czasem mocniej czasem lżej. Czasem kłuje czasem ciągnie...jest tkliwy. Jutro zapytam czy to normalne i jak długo standardowo moge odczuwać efekty stymulacji. Bo to troche frustrujace. Takie same objawy kwalifikują sie do ciąży, ciąży pozamacicznej, poronienia i braku ciąży w ogole i efektów stymulacji wiec zgłupieć mozna.A nie masz żadnych skurczów? Nie boli Cię brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzień
Tylko że ja nie miałam teraz stymulacji tylko w lipcu od wczoraj wróciłam do pracy i teraz nie wiem czy ten ból to przez stres w pracy czy coś złego dzieje się tam na dole. Staram się nie brać nospy ale czasami się nie da daje sobie czas do piątku jak będzie boleć wale L4 i do widzenia ^^'Mawila brzuch nadal boli, czasem mocniej czasem lżej. Czasem kłuje czasem ciągnie...jest tkliwy. Jutro zapytam czy to normalne i jak długo standardowo moge odczuwać efekty stymulacji. Bo to troche frustrujace. Takie same objawy kwalifikują sie do ciąży, ciąży pozamacicznej, poronienia i braku ciąży w ogole i efektów stymulacji wiec zgłupieć mozna.
Tak mi przykro trzymaj się!Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
U mnie i krzyż i brzuch. Najchętniej to zaszylabym się pod kocykiem do usg serduszkowego[emoji14]Hejka, ja tez dziś paskudnie, tylko u mnie krzyż... W klinice powiedzieli, ze może bolec.. Ale boje sie po prostu..
Hej,miałam podobnie do usg serduszkowego, myślałem ze wyjdę z siebie dopóki nie plamisz powinno być ok mi po tym usg przeszło, teraz prawie w ogóle. ..może czasami lekko coś pokuje.Tylko że ja nie miałam teraz stymulacji tylko w lipcu od wczoraj wróciłam do pracy i teraz nie wiem czy ten ból to przez stres w pracy czy coś złego dzieje się tam na dole. Staram się nie brać nospy ale czasami się nie da daje sobie czas do piątku jak będzie boleć wale L4 i do widzenia ^^'