reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I mnie dzis dopadły negatywne mysli.
Jutro wynik bety a ja mam takie zle przeczucia... a z doświadczenia wiem ze intuicje mam silną.
Dzis zabolało mnie w obojczyku...przypomniałam sobie ten ból podczas mojego pierwszego poronienia i powiem Wam ze usiadłam i płakałam chyba z godzine. I nagle pojawiła sie chmura czarnych mysli. Nie wiem jak dotrwam do jutra

A nie masz żadnych skurczów? Nie boli Cię brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzień :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila brzuch nadal boli, czasem mocniej czasem lżej. Czasem kłuje czasem ciągnie...jest tkliwy. Jutro zapytam czy to normalne i jak długo standardowo moge odczuwać efekty stymulacji. Bo to troche frustrujace. Takie same objawy kwalifikują sie do ciąży, ciąży pozamacicznej, poronienia i braku ciąży w ogole i efektów stymulacji wiec zgłupieć mozna.

Mawila brzuch nadal boli, czasem mocniej czasem lżej. Czasem kłuje czasem ciągnie...jest tkliwy. Jutro zapytam czy to normalne i jak długo standardowo moge odczuwać efekty stymulacji. Bo to troche frustrujace. Takie same objawy kwalifikują sie do ciąży, ciąży pozamacicznej, poronienia i braku ciąży w ogole i efektów stymulacji wiec zgłupieć mozna.
Tylko że ja nie miałam teraz stymulacji tylko w lipcu :( od wczoraj wróciłam do pracy i teraz nie wiem czy ten ból to przez stres w pracy czy coś złego dzieje się tam na dole. Staram się nie brać nospy ale czasami się nie da :( daje sobie czas do piątku jak będzie boleć wale L4 i do widzenia ^^'

reklama
Tylko że ja nie miałam teraz stymulacji tylko w lipcu :( od wczoraj wróciłam do pracy i teraz nie wiem czy ten ból to przez stres w pracy czy coś złego dzieje się tam na dole. Staram się nie brać nospy ale czasami się nie da :( daje sobie czas do piątku jak będzie boleć wale L4 i do widzenia ^^'

Hej,miałam podobnie do usg serduszkowego, myślałem ze wyjdę z siebie :) dopóki nie plamisz powinno być ok :) mi po tym usg przeszło, teraz prawie w ogóle. ..może czasami lekko coś pokuje.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry