reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I mnie dzis dopadły negatywne mysli.
Jutro wynik bety a ja mam takie zle przeczucia... a z doświadczenia wiem ze intuicje mam silną.
Dzis zabolało mnie w obojczyku...przypomniałam sobie ten ból podczas mojego pierwszego poronienia i powiem Wam ze usiadłam i płakałam chyba z godzine. I nagle pojawiła sie chmura czarnych mysli. Nie wiem jak dotrwam do jutra

A nie masz żadnych skurczów? Nie boli Cię brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzień :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mawila brzuch nadal boli, czasem mocniej czasem lżej. Czasem kłuje czasem ciągnie...jest tkliwy. Jutro zapytam czy to normalne i jak długo standardowo moge odczuwać efekty stymulacji. Bo to troche frustrujace. Takie same objawy kwalifikują sie do ciąży, ciąży pozamacicznej, poronienia i braku ciąży w ogole i efektów stymulacji wiec zgłupieć mozna.

Mawila brzuch nadal boli, czasem mocniej czasem lżej. Czasem kłuje czasem ciągnie...jest tkliwy. Jutro zapytam czy to normalne i jak długo standardowo moge odczuwać efekty stymulacji. Bo to troche frustrujace. Takie same objawy kwalifikują sie do ciąży, ciąży pozamacicznej, poronienia i braku ciąży w ogole i efektów stymulacji wiec zgłupieć mozna.
Tylko że ja nie miałam teraz stymulacji tylko w lipcu :( od wczoraj wróciłam do pracy i teraz nie wiem czy ten ból to przez stres w pracy czy coś złego dzieje się tam na dole. Staram się nie brać nospy ale czasami się nie da :( daje sobie czas do piątku jak będzie boleć wale L4 i do widzenia ^^'

reklama
Tylko że ja nie miałam teraz stymulacji tylko w lipcu :( od wczoraj wróciłam do pracy i teraz nie wiem czy ten ból to przez stres w pracy czy coś złego dzieje się tam na dole. Staram się nie brać nospy ale czasami się nie da :( daje sobie czas do piątku jak będzie boleć wale L4 i do widzenia ^^'

Hej,miałam podobnie do usg serduszkowego, myślałem ze wyjdę z siebie :) dopóki nie plamisz powinno być ok :) mi po tym usg przeszło, teraz prawie w ogóle. ..może czasami lekko coś pokuje.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry