reklama
Nataliaa93
Fanka BB :)
Hej ja tez na usg mialam widocznych 12 pecherzykow a pobrali 20 pij dużo wody i jedz białko, bedzie dobrze. Punkcje miałam wczoraj i też jajniki były obolałe, dzisiaj już jest lepiejCześć dziewczyny! Dziękuję za kciuki. Punkcję przeżyłam, nie było tak źle.. pobrano mi 21 komórek, na podglądanku było widocznych 13 więc nie wiem skąd się wzięła reszta :O boje się hiperki, wszędzie o tym piszą. Jajniki są obolałe. Myślicie ze mogę mieć hiperstymulacje? Jakie są objawy? W sobotę mam mieć transfer. Dziękuje ze jesteście :* to bardzo pomaga...
Nataliaa93
Pixie_Dixie co tam u Ciebie? Jak kropeczki :*
Jaskolcia
Dora bardzo mi przykro. Wiem, że Ci bardzo ciężko, tulę mocno Kochana.Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
Macie Mrozaki?
Mawila
A nie masz żadnych skurczów? Nie boli Cię brzuch? Mnie dzisiaj prawie cały dzieńTak mieszkam w Holandii ale narazie zostanę przy urtrogesanie.
Dzieki
Lekarzowi powiedziałam dzis ze biorę 3x2 tabletki a wiec 600 mg na dobę to złapał sie za głowę. Mówi ze to za duzo, końska dawka i powiedział zeby po upływie tego terminu danego przez holenderski szpital (a wiec od 7 grudnia) zmniejszyć dawkę do 3 tabletek na dobę.
Powiedział tez cos co mnie bardzo zdziwiło. Otóż ze dla niego taka ciąża z testów i z bety nie jest ciążą tylko stanem/tworem. :/ ciaza dla niego jest wtedy gdy widzi bijące serduszko. A wiec przede mna jeszcze kilka tygodni ostrego zastanawiania sie co tam w tej mojej macicy sie dzieje
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Kochanie tak mi przykro tule mocno :*Intuicja mnie nie zawiodła...
10 dpt beta 2,22...
IMSI, 2 dwudniowe zarodki., beta 30.11
reklama
ambicja1987
Dora trzymaj się...
Podziel się: