Kropelka30
Fanka BB :)
Nie, na stymulowanym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, na stymulowanym.
Nie, na stymulowanym.
To jak bede produkować progesteron po 7 grudnia? Bo tylko jeszcze 10 dni mam przyjmować urtrogesan, skoro łożysko zaczyna go wytwarzać około 9 tc.Ciałko żolte powstaje z pexherzyka jajnikowego po owulacji. Nie mialas ouwlacji, nie masz cialka zoltego.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
To jak bede produkować progesteron po 7 grudnia? Bo tylko jeszcze 10 dni mam przyjmować urtrogesan, skoro łożysko zaczyna go wytwarzać około 9 tc.
To jest co najmniej dziwne...czemu dali mi urtrogesan na tak krótko
Ja też miałam cykl sztuczny i na opisie usg z 21 dpt mam informację, że ciałko żółte jest...Ciałko żolte powstaje z pexherzyka jajnikowego po owulacji. Nie mialas ouwlacji, nie masz cialka zoltego.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też miałam cykl sztuczny i na opisie usg z 21 dpt mam informację, że ciałko żółte jest...